Aerul proaspăt din era 2.0 al unor moldoveni creativi

Când am auzit prima dată de ei mi s-a părut interesant (și cât se poate de firesc în același timp) cum se promovează. Îi promova unul din influencerii din mediul online, al cărui blog e plin cu fel de fel de noutăți și informații.

Prima mea reacție a fost să le scriu un email spre sfârșit de săptămână la care am primit și răspunsul cuvenit: se apucă de îndată de treabă cu condiția ca proiectul să fie înregistrat pe domeniul.ro. Zis și făcut. Pentru Campania de sustinere a bloggerilor pe care o desfășoară în prezent, proiectul independent de publishing online www.anchetespeciale.ro a trecut la un mic refresh 2.0 în al doilea său an de existență, cel mai greu încercat de până acum după ce a pierdut, la mustață, în vara acestui an, o finanțare neramburasabilă din partea UE de 25.000 euro.

Datorită noului design propus de compania de Creare Site-uri Profesionale, originară din Galați, cu birouri și în București, proiectul susținut de cei de la www.thecon.ro s-a împrospătat și optimizat nițel mai mult acum, prezentându-se ca nou. Profi treabă, băieți! Felicitări, mulțumiri și la mai mare, Thecon!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

1 comment on “Aerul proaspăt din era 2.0 al unor moldoveni creativiAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.