Despre noi

Despre noi

Noi ştim că dobândeşti duşmani atunci când vorbeşti despre Adevăr. Această epocă atât de tulbure parcă iubeşte mai curând minciuna, falsul, şmecheria. Tocmai de aceea credem că trebuie să scriem, să vorbim convingător, să povestim oamenilor de ce uneori tăcerea lor este atât de vinovată.

Noi ştim că se folosesc foarte multe resurse pentru a se tipări tone de maculatură care nu fac altceva decât să ne ruineze minţile. Cenzura în mass media mileniului nostru este cel mai odios şi periculos lucru cu putinţă.

Este şi motivul pentru care echipa Anchete Speciale apreciază că, un text curat, scris în slujba Adevărului, nu este lipsit de valoare. Cunoaştem bine noţiunea de „a avea spate”, corupţie, interese, etc. Ne pasă de profunzimea socială a dreptăţii. Fiindcă pe ea punem cel mai mare preţ.

Anchete Speciale este un proiect independent de publishing online conceput de jurnalistul Răzvan Durlan, alături de care îşi aduc contribuţia unii dintre cei mai titraţi şi experimentaţi jurnalişti de presă scrisă.