Dublu retard mintal la BRD!

În rezervațiile de cercopiteci din întreaga lume sau în oazele de liniște din junglă unde specia trăiește, femelele gestante sunt pe primul loc în viața comunității. Maimuțoii titulari le acordă dreptul de a fi primele în tot ceea ce fac în cadrul grupului. Sunt foarte protectori și atenți cu ele. Făcând o paralelă cu lumea civilizată, umanoidă de această dată, a avea întâietate în anumite situații speciale, cum ar fi, de pildă, femeia însărcinată sau familiile cu copii mici care își fac cumpărăturile și merg apoi țintă la casa prioritară de la marile magazine, dedicată exclusiv lor, și nu doar aici, evident, este un semn de normalitate, respect și, până la urmă, de bun simț într-o societate modernă ca a noastră.

Iată însă că teoria e una și practica e alta. La BRD în mod special. Am trăit-o pe pielea mea. O femeie însărcinată în luna a noua, care avea de plătit o datorie la ei a “greșit” să se așeze în fața cozii, una destul de însemnată, pentru a și-o achita. Scărțăituri, scrășneli, mârâituri, gesticulări sumbre, cântat din mațe ba chiar imperativ aruncate niște vorbe s-au făcut imediat auzite din mijlocul celor care făceau rând la operațiuni bancare. Mai mare însă mi-a fost mirarea când am auzit-o pe angajata BRD sucursala Carrefour Orhideea ce atitudine ia în fața unei astfel de situații. Inacceptabile de-a dreptul. În ton cu retarzii ce stăteau la rând, ochelarista din imagine s-a ridicat brusc de pe scaunul pe care-l are ca să nu moară de foame și l-a imitat pe Ceaușescu: „vă ordon să treceți la rând, ce dacă sunteți gravidă”! Iar când ai de-a face cu Ceaușescu, chiar nu te joci!

După îndelungi insistențe, atât șefa direcției de calitate din BRD, Cătălina Rusu, cât și Simona Voineagu, șefa serviciului de reclamații, împreună cu nea Traian Traicu, șeful departamentului de comunicare a BRD nu au găsit altceva de făcut decât să transmită niște simple scuze gravidei pentru situația întâmpinată și neplăcerile cauzate. Au refuzat însă categoric să comunice câte astfel de plângeri au înregistrat în 2015 care vizau nerespectarea acestor reguli elementare de conduită bancară învățate timpuriu continuând totodată să ignore bunul simț și respectul per ansamblu.

 

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

0 comments on “Dublu retard mintal la BRD!Add yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.