Principesa Irina

Procesul principesei Irina, amânat până în vară

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, și soțul ei, John Wesley Walker, au organizat cel puțin zece lupte de cocoși la ferma lor din Irrigon, SUA, în perioada aprilie 2012-mai 2013. Luptele implicau zeci de cocoşi, echipaţi cu cuţite sau alte obiecte tăioase ataşate de picioare, luptând până la moarte într-un sport sângeros interzis în prezent în 50 de state americane.

 

Procesul celor doi și al altor 16 persoane era programat să înceapă marți, dar părțile au solicitat amânarea. Potrivit Mediafax, un judecător federal a amânat procesul până în vară. Judecătorul districtual Michael Mosman a stabilit data de 14 iulie pentru începerea procesului care este programat să dureze cinci zile.

Principesa Irina este acuzată că a găzduit, împreună cu partenerul său de viață, lupte de cocoși, ilegale în SUA, la ferma lor. Fiica regelui Mihai lucra la snack-bar, unde vindea bere și taco, potivit unei înregistrări video realizate de doi informatori sub acoperire.

John Walker, în vârstă de 67 de ani, a fost sergent la poliţia din Myrtle Point, iar de la 1 august 1998 a lucrat pentru biroul şerifului din Coos County. El a părăsit postul la data de 30 iunie 2003. În anul 2007, acesta s-a căsătorit cu Irina Kreuger, fiica regelui Mihai şi a reginei Ana. Principesa Irina, în vârstă de 60 de ani, s-a născut şi a crescut în Elveţia şi s-a mutat în Oregon în 1983.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

0 comments on “Procesul principesei Irina, amânat până în varăAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.