19.3 C
București
miercuri, septembrie 27 2023
București 22.04°C
27 septembrie 2023

Ba învăţaţi, ba nu învăţaţi

- Advertisement -spot_img

Unitățile de învățământ din Capitală și alte 14 județe vor fi închise și joi din cauza condițiilor meteorologice. Deși Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) anunțase inițial că preșcolarii, școlarii și liceeni se întorc de joi la școală pentru ”încheierea situației școlare a elevilor pe semestrul I”, Ministerul Educației a revenit cu un comunicat de presă prin care anunța că ”în urma deciziilor inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti, în ziua de joi, 30 ianuarie, toate unităţile de învăţământ vor fi închise”.

După doar câteva minute, ISMB transmite o rectificare a adresei anterioare și anunță că ”joi, 30 decembrie 2014, cursurile vor fi sistate în unitățile de învățământ preuniversitare din municipiul București”.

Astfel elevii și preșcolarii din Capitală, dar și din Argeș, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Galați, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Teleroman, Tulcea, Vâlcea și Vrancea vor sta acasă și joi. În cinci județe doar o parte din unitățile de învățământ vor fi închise: Bacău – o unitate școlară din mediul rural, Dâmbovița – 32 , Iași – 14, Mehedinți – 3, Vaslui – 86 de unități școlare în mediul rural.

De asemenea, Universitatea București și Universitatea din Pitești au decis sistarea tuturor activităților didactice.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.