25.2 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 26.53°C
22 septembrie 2023

Banii promiși de Guvern vor ajunge în conturile rezidenților

- Advertisement -spot_img

A young caring doctorMinistrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a anunțat, joi, în ședința de Guvern că s-a început plata îndemnizațiilor pentru medicii rezidenți.

Întrebat de premierul Victor Ponta în ce stadiu se află bursele promise celor aproximativ 14.000 de rezidenți, Bănicioiu a spus că ”s-au început deja plățile”

„Domnule nou ministru al Sănătății, vreau să știu ce faceți cu indemnizațiile pentru medicii rezidenți, că au trecut două luni și doar le-am promis și ne-am încâlcit în proceduri administrative. Vreau să ne informați astăzi și până luni vreau să terminați toate procedurile administrative ca să-și primească oamenii banii”, i-a spus Ponta lui Bănicioiu.

De asemenea, Victor Ponta a precizat că plățile trebuie făcute către toți medicii rezidenți.

„Vă rog să rezolvați această problemă și îmi pare rău că n-am reușit să o rezolvăm mai repede, dar a fost perioada de instabilitate guvernamentală și n-am fost atenți la acest lucru”, a conchis Victor Ponta.

În urma protestelor cadrelor medicale din toamana anului trecut, Guvernul a promis că toți medicii rezidenți vor primi câte o bursă lunară de 150 de euro. Deși banii trebuiau să ajungă în conturile studenților încă de luna trecută, pentru luna ianuarie, abia în martie banii au început să fie transferați în conturile rezidenților.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.