16.5 C
București
marți, martie 21 2023
București 18.39°C
21 martie 2023

Belgienii care pun hoților pistolul la tâmplă

- Advertisement -spot_img

Într-o luptă declarată cu hoții care le calcă pragul, cel mai mare lanț de supermarketuri din România, belgienii de la MEGA IMAGE, are de plătit statului român aproximativ 1 milion de euro numai din amenzile primite în ultimii 2 ani de zile. Dintre multele abateri contravenționale verificate de inspectorii A.N.P.C în acești ani, practica comercială incorectă ”a celor care strigă hoții” este cap de listă.

Cu o rețea care adună în prezent peste 9000 de angajați la nivel național și mai bine de 700 de magazine plus cele 400 de tip SHOP & GO, grupul internațional Ahold Delhaize se extinde din ce în ce mai mult în România după al 25-lea său an de la lansarea primului magazin MEGA IMAGE din țară. Pe măsură ce se extind însă, belgienii o și încasează din plin de la statul român. Potrivit A.N.P.C, în perioada 2017 – 2019 în cadrul controalelor desfășurate la nivel național la operatorul economic MEGA IMAGE, au fost aplicate amenzi contravenționale de aproximativ 1,1 mil euro inclusiv TVA fiind dispuse de la comercializare produse de aproximativ 180.000 euro în același timp fiind emise și 26 de decizii de încetare a practicii comerciale incorecte.

Președintele A.N.P.C. Eduardt Cozminschi ne-a trimis o listă detaliată cu cel puțin 12 dintre abaterile pe care rețeaua de supermarketuri MEGA IMAGE le-a avut la adresa consumatorilor români. Interesant e că, în timp ce aplică aceste practici comerciale înșelătoare belgienii declară război public hoților care le calcă pragul. Iulia Mandache, responsabilă de Relația cu Clienții la MEGA IMAGE a refuzat să ne facă cunoscute informațiile solicitate de publicația noastră, preferând să își ceară scuze pentru faptul că, la un magazin de tip SHOP & GO același pachet de biscuiți era așezat pe raft la două prețuri diferite.

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.