21.3 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 26.73°C
22 septembrie 2023

Cazul minorei dispărute: Tânără susține că a fost la o mănăstire. Autoritățile și BOR o contrazic

- Advertisement -spot_img

alerta-fetita-disparuta-din-bucuresti-18474073-thumb-250-0-18Minora din Capitală, care a plecat miercuri de acasă, s-a aflat timp de patru zile la o mănăstire din județul Suceava, potrivit declarațiilor tinerei. Biserica Ortodoxă Română (BOR) și autoritățile sucevene spun că în ultimele patru zile s-au făcut verificări la toate bisericile, mănăstirile și lăcașele de cult, iar fata nu se afla la niciuna dintre acestea.

Iulia Ionescu a fost găsită de angajații CFR în trenul care circulă pe ruta Suceava – București, sâmbătă la orele prânzului. Potrivit angajațior CFR, minora era îmbrăcată în straie preotești de culoare gri în momentul în care a ajuns în gara din Suceava și era însoțită de un bărbat îmbrăcat, de asemenea, în haine monahale, care ar fi cumpărat biletul de tren copilei de 15 ani. După ce s-a urcat în tren, fata a renunțat la straiele preotești și a rămas în haine civile.

După ce angajații CFR au vorbit cu ea, Iulia a luat legătura cu mama ei și i-a comunicat că se întoarce acasă.

Poliţiştii au urcat în tren la Bacău şi au coborât cu tânăra la Focşani, potrivit unui comunicat al CFR Călători de sâmbătă seară. Ulterior, fata a fost adusă la Bucureşti, în custodia Poliţiei Române.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili unde a fost Iulia Ionescu timp de patru zile. În tot acest timp, BOR a deschis de asemenea o anchetă pentru a stabili dacă s-a încălcat vreo regulă internă.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.