26.4 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 28.68°C
22 septembrie 2023

Executat silit de dragul lui Liviu Iancu

- Advertisement -spot_img

Pe băiețașul și miliardarul ăsta din turismul românesc pe care societatea profesională de executori judecătorești Mazilu & Asociații din București l-a executat silit în această săptămână pentru primul proces pierdut din cele 3 intentate nouă, nu l-am cunoscut absolut deloc. Am auzit însă fel de fel de vorbe despre el de la oameni care l-au cunoscut bine sau chiar s-au intersectat cu el în cariera lor profesională. Câteva, chiar m-au făcut să râd cu poftă.

Mirel Benghe, șeful A.N.P.C București ne-a mărturisit cu mâna pe inimă că a fost căutat cu ani în urmă de Cristian Pandel, unul din cei 2 proprietari ai tour operatorului Christian Tour, direct la sediul biroului său din strada Transilvania îmbrăcat în pantaloni scurți.

Exact cum ați auzit, Pandel sosise la întâlnire în pantaloni scurți! Fratele cel mare venise să ceară socoteală oficialului statului român pentru o serie de amenzi și nereguli constatate de inspectorii de la protecția consumatorilor în ceea ce o privea pe Christian Tour. Asta este doar una dintre acele întâmplări care ne-au făcut să râdem copios.

Nu la fel de copios am râs, e drept, atunci când bunul său prieten Liviu Iancu, față de care am avut întotdeauna o admirație aparte – nu doar colegială ci și umană, ne-a sunat să ne anunțe că acest băiețaș cu vreo 25 de companii la activ, multe dintre ele prin afară, cu buzunarele pline de marafeți verzi, ne va chema în judecată pentru niște spuse de-ale concurentei sale, poreclita femeie de afaceri Carmen Pavel.

 

Deunăzi am aflat, iar atunci când o vom face publică va afla o țară întreagă, că soțul poreclitei femei de business Aurel Pavel, are 2 dosare de turnător la fosta SECURITATE, potrivit informațiilor obținute de la C.N.S.A.S.

Pandel cel mare ne-a deschis primul proces pentru materialul publicat de publicația noastră după ce Carmen Pavel l-a catalogat ca fiind ”țigan lipsit de creier”, pe urmă a făcut-o fratele cel mic, Gabriel Marius – pentru aceleași vorbe spus de concurența sa și abia la final de către compania celor doi, tour operatorul Christian Tour.

Cei 2 frați parcă voiau să dispărem cu totul de pe fața pământului, atât de multă ură s-a strâns în ei la adresa noastră.

Doar că le-a venit de hac fix cine trebuie. Jos pălăria, avocat Nicoleta Popescu! Jos pălăria! Ne înclinăm!

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.