16.5 C
București
marți, martie 21 2023
București 18.31°C
21 martie 2023

Micuțul dictator din Partidul Național Liberal

- Advertisement -spot_img

Văzându-se strâns cu ușa în instanța de judecată și cu degetele altoite, liberalul Ciprian Ciucu, actualul edil al Primăriei Sectorului 6 al capitalei, își dă fără să vrea arama pe față, scoțând la lumină adevăratul său caracter uman. Votat să reprezinte și să rezolve problemele și interesele comunității locale din care el înșuși face parte, în spiritul legii, Ciucu are o față foarte bine ascunsă, pe care puțină lume o bănuiește sau o cunoaște cu adevărat. Ordinele pe care le dă Ciucu subordonaților din primărie sunt mai grave decât cele date de regimul opresiv pe care România l-a avut înainte de 1989, Ciucu fiind demnitarul care bagă pumnul în gură presei mai abitir decât fostul dictator comunist.

Cu puțin timp înainte de începerea noului an școlar, numele primarului sectorului 6 al capitalei, liberalul Ciprian Ciucu, apare într-un text publicat în luna august în Monitorul Oficial al României. Iată textul: ”În luna mai 2021, directorul general al RoAid, Cătalin Harnagea, s-a aflat într-o vizită de lucru în orașul Comrat din regiunea Găgăuzia (Republica Moldova), insoțit de primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, în vederea discutării posibilitaților de continuare a colaborării cu administratia locală și regională. La sediul primăriei din Comrat cei doi oficiali români au participat la o întâlnire cu primarul municipiului Comrat, Serghei Anastasov, alături de directoarea liceului Mihai Eminescu, Svetlana Stoinov, și reprezentanți ai UTA Găgăuzia. La reuniune au mai luat parte și Anca Corfu, consul general al României la Cahul, și managerul public al sectorului 6, Paul Moldovan”.

Fost și actual membru al Consiliului Național de Integritate din 2014 (în 2021, având majoritatea în Senat, a fost votat la mustață, cu 41 de voturi pentru și 37 împotrivă plus abțineri – n.r.), liberalul Ciprian Ciucu le-a dat ordinsubordonaților din Primăria Sector 6 a capitalei să nu răspundă mass media la întrebări ale căror informații și conținut sunt de un vădit interes public.

În luna februarie a acestui an, publicația noastră a adresat o serie de întrebări instituției pe care liberalul Ciprian Ciucu o conduce în prezent legate de dezvoltarea unui proiect imobiliar extrem de controversat, care era deja într-o fază extrem de avansată, aproape de recepția lucrării și darea lui în folosință. Chemat în instanța de contencios administrativ să ofere răspunsurile la întrebările adresate instituției pe care o conduce, liberalul Ciucu se vede nevoit să trimită răspunsurile solicitate înainte de a primul termen de judecată, speriat din cale afară de ce urmează să se întâmple, în care detaliază adevăruri neștiute și totodată frapante. ”Unele proiecte fiind la început sunt în fază de documentare administrativă și depunerea înscrisurilor. S-a respins solicitarea, cu rezoluție Nu pleacă, Nu primește răspuns (cu discuție la Dl. Primar)!”

Proiectul imobiliar adus în discuție, care va face cu siguranță obiectul unei dezvăluiri de amploare a publicației noastre, se numește Aqua City și este deținut de miliardarul Marius Gaga, fost înalt oficial al A.N.A.F. în guvernul P.S.D. condus de Victor Ponta.

LiberalulCiucu a procedat la fel și în cazul altor trei procese deschise pe numele instituției pe care o conduce, fiind extrem de deranjat de faptul că reprezentanții publicației noastre caută ”adevărul” în căruța cu fân. A oferit răspunsurile pe care legea îl obliga să le trimită în termen de zece zile calendaristice, sau maxim treizeci dacă răspunsurile vor fi mult prea complexe in patru luni sau chiar mai mult, după ce s-a trezit cu citația de la Tribunal la usa primăriei.

Primarul de pe Facebook

Nu am de ce să-mi fie rușine. Nu am făcut nimic pentru care să îmi fie rușine. Am investi în școli, proiectele de construcții noi merg bine, peste vară am anvelopat 3 grădinițe în care iarna trecută a fost frig. Curțile școlilor sunt primitoare, multe au terenuri de sport ca nicăieri în școală. Țin legătura cu directorii permanent. Să îmi fie rușine…”

Postarea lui Ciucu este propriul său comentariu făcut în 5 septembrie la deschiderea noului an școlar, atunci când edilul a făcut o baie de mulțime cu președintele țării, Klaus Iohannis și ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, care sosiseră la Colegiul Național Grigore Moisil din sectorul condus de liberal, fără a le spune familiilor prezente la ceremonie și nici celor peste 5000 de familii cu copii care și-au înscris copii la programul Școala după Școală, faptul că, liberalul Ciucu i-a lăsat pe toți fără program, perturbând grav activitatea profesională de zi cu zi a părinților, copiilor acestora și a tuturor cadrelor didactice din învățământul preuniversitar.

Este un mafiot și un om foarte periculos”, ne declară, sub protecția anonimatului, una din sursele noastre. Și tot sursa noastră continuă: ”Să ne ferească Dumnezeu de un om ca el la Primăria Generală. Are și Nicușor Dan agenda lui de mafioți, însă în spate acolo la el e o gașcă de arhitecți și oameni de cultură care se ocupă în special de monumentele istorice din capitală”

Doar că, surpriză, surpriză. Secret de serviciu!

Prima postare a liberalului Cicu din luna mai a.c. datează din data de 2 mai. Unul dintre colegii ziariști ne face atenți că Biroul de Presă al instituției condusă de Ciucu nu a trimis invitația la toți reprezentanții mass media acreditați la Primărie, la un eveniment la care acesta, evident participă. Ciucu mergea iar pe teren să se laude în gura mare ce lucruri grandioase și deosebite se întâmplă în sectorul pe care-l păstorește.

Din 45 de postări făcute în luna mai de liberalul Ciucu pe pagina sa oficială de social media, edilul sectorului 6 al capitalei nu amintește neam și nu pozează nici un instantaneu de la incursiunea pe care acesta a făcut-o pe bani publici, în Găgăuzia, împreună cu administratorul public al instituției, Paul Moldovan.

Bistrițeanul de 44 de ani Paul Claudiu Moldovan, este fondator al companiei SC Molinvest SRL cu sediul în Bistrița Năsăud, activitatea principală a firmei sale fiind de creație și interpretare artistică și literară. La numai 4 ani de la deschidere, acesta și-a dizvolat și lichidat societatea, potrivit datelor obținute de la Monitorul Oficial, pentru a-și deschide, în 2015, o nouă firmă, SC Equinox Soft SRL.

Moldovan are un singur angajat în firmă, potrivit datelor oficiale, cifra de afaceri a companiei depășind anul trecut puțin peste 52 mii euro.

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. Primarul de la sectorul 6,Ciprian Ciucu,ste un incompetent,incapabil pentru a realiza nici cele mai simple lucruri!Maşini parcate ilegal,mizerie pe străzi,pe Calea Giuleşti,nu este în stare să ampaseze Bănci pe domeniul public,unde sunt parcate masini ilegal.Acest om este interesat de afacerile dubioase pe care le face în domeniul imobiliar,AQUA CITY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.