25.2 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 24.48°C
22 septembrie 2023

Condamnat la închisoare, Vlădulescu vrea un nou mandat

- Advertisement -spot_img

Condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare, Dragoș Vlădulescu a fost demis din funcția de primar al comunei Dragomirești, județul Dambovița.

Cu toate că justiția a hotărât care-i va fi soarta în politică, fostul edil nu a plecat nici acum din Primărie. În ciuda condamnării definitive acesta și-a păstrat biroul din instituție unde este văzut că vine zilnic și conduce de facto comuna.  Și nu oricum, ci cu folos. Așa a putut să-și folosească firma proprie  S.C Vladostar Prod S.R.L pentru renovarea căminului cultural, a școlii și a gradiniței din Dragomirești, a altor unități de învățământ  din localitățile Decindeni, Ungureni și Racaciov, sate care aparțin de comuna Dragomirești.

Anumite obiective au fost renovate chiar de mai multe ori. Pentru a obține un profit mai mare, ușile și ferestrele de la unitățile renovate au fost înlocuite la nici doi ani.  Așa se face că numai pentru ferestrele-termopan,Vlădulescu a încasat de la bugetul Primariei pe care o conduce, având condamnarea în sertar, peste 30 de miliarde de lei vechi.

Pitorescul personaj cu cazier vrea acum să ajungă din nou primar, spre mirarea sătenilor care reclamă că primarul le-a vândut islazul comunal. Degeaba s-au plâns la județ că nimeni nu i-a auzit.  Acum singura prioritate a edilului este acea de a obține un nou mandat de primar la Dragomirești și, implicit, o avuție pe măsură.  În declarația sa de avere, Vlădulescu figurează cu 400000 mp de pădure și 300000 mp de teren, acestea pe langă vilele din Târgoviște, casa din Dragomirești sau autoturismele de lux pe care le deține, căci nimic din toate acestea nu i-au fost sechestrate în urma condamnării definitive cu închisoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.