-3.2 C
București
miercuri, februarie 8 2023
București -1.32°C
08 februarie 2023

Corleone, reţinut pentru un prejudiciu de 3 milioane euro

- Advertisement -spot_img

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost reţinut de procurorii bucureşteni, luni, după ce a fost audiat în la Poliţia Capitalei în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

Liga Profesionistă de Fotbal a fost prejudiciată cu trei milioane de euro la vânzarea unor pachete din drepturile de televizare a meciurilor, prin crearea unui circuit fictiv de intermediere a tranzacţiei, în condiţiile în care, în realitate, aceasta s-a făcut prin negociere directă, arată PTB.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a declarat, luni, că percheziţiile poliţiei la locuinţa sa fac parte dintr-un „război” în care el se află la mijloc, precizând că toate actele legate de vânzarea drepturilor TV pentru meciurile din Liga I „sunt în regulă”.

Potrivit anchetatorilor, în acest dosar de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani au fost făcute percheziţii şi la locuinţa fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, suspectat că ar fi încasat un comision important în contextul vânzării drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au anunţat că au început urmărirea penală în dosarul în care Mitică Dragomir este audiat şi că locuinţa sa a fost percheziţionată.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.