-3.2 C
București
miercuri, februarie 8 2023
București -2.07°C
08 februarie 2023

Criminal în serie, lăsat liber timp de 20 de ani

- Advertisement -spot_img

Mâncătorul de femei” cum este supranumit de presa locală a fost reţinut în cursul zilei de ieri abia la 20 de ani de la dispariţia primei sale victime. Vasile Lavric este bănuit de uciderea a trei femei după ce anchetatorii au descoperit la douăzeci de ani de la orima faptă, pe proprietatea sa, rămăşiţe de fiinţe umane. Poliţia Română nu a reuşit timp de douăzeci de ani să depisteze şi să-l reţină pe unul dintre cei mai periculoşi criminali în serie. Pe numele său a fost deschis acum un dosar penal pentru tentativă de omor.

Rădăuţeanul s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 18 ani. La scurt timp după acest eveniment, a fost condamnat pentru viol cu trei ani de carceră. Prima sa soţie a murit într-un accident rutier după ce a acesta a ieşit din penitenciar. A a doua soţie a suspectului a făcut infarct la numai 21 de ani, iar în 1993, mecanicul auto s-a căsătorit cu a treia sa soţie, Nicoleta Iordache. După doi ani de căsătorie, cumnata lui Lavric în vârstă de 16 a fost dată disparută. Soacra presupusului criminal susţine că Lavric este responsabil pentru această dispariţie. „Ultima oară am văzut-o când se urca în microbuzul lui Vasile. Am fost atunci, la Poliţie, da’ poliţiştii au zis că-s nebună”, a povestit Cornelia Iordache, soacra bărbatului. Ulterior, Vasile Lavric a mai pus ochii pe o altă soră de-a soţiei sale. De această dată era vorba despre Ramona, de numai 13 ani.
„Ea s-a dat la mine. Făcusem o petrecere şi am băut toţi vodcă, bere, şi soţia mea s-a dus să mai cumpere nişte băutură. Atunci Ramona a venit în cameră şi mi-a dat jos pantalonii şi m-a împins pe pat. Eu nu mai ţin minte nimic, că eram băut”, a declarat Vasile Lavric, citând presa locală. La doar 14 ani, proaspăta amantă care ajunseseră în braţele lui Lavric era deja mamă. Testul ADN solicitat de soacra rădăuţeanului a scos la iveală faptul că femeia avea dreptate. Aceasta este convinsă că bărbatul este responsabil de toate cele trei dispariţii.

Vasile Lavric susţine că a întreţinut raporturi sexuale şi cu soacra sa. „La moartea Cristinei (a doua soţie a lui Vasile – n.r.), soacra mea m-a ajutat la înmormântare. După câteva zile, Cornelia mi-a cerut cheia de la casa mea ca să se culce cu un cumătru. Am intrat în casă cu soacră-mea şi mi-a cerut să întreţin relaţii sexuale cu ea. M-am culcat cu ea”, este declaraţia bombă a lui Vasile Lavric. Femeia, Cornelia Iordache a negat, susţinând că acestea sunt simple invenţii. O altă suspiciune care planează asupra lui Vasile e şi aceea că el ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa Liliana care acum are 17 ani şi o fetiţă de un an şi şapte luni. „Chiar un procuror din Rădăuţi mi-a zis că eu aş fi tatăl copilului fiicei mele. Dar nu este adevărat”, a afirmat Vasile Lavric.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.