1.2 C
București
duminică, ianuarie 29 2023
București 1.73°C
29 ianuarie 2023

Crin Antonescu nu renunță la șefia Senatului

- Advertisement -spot_img

crin antonescu 9_rszPreședintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, a declarat joi că nu va demisiona din funcția de președinte al Senatului pentru că nu a încălcat atribuțiile celei de-a doua funcții în stat și nici Regulamentul Senatului.

„Eu nu am niciun motiv să demisionez și nu am niciun motiv să mă cramponez, să fac pe aici niște spectacole de genul celor ale domnului Geoană. În momentul în care o formațiune, un grup parlamentar, cineva va pune oficial această problemă, voi comunica atunci decizia mea”, a afirmat Antonescu, la Palatul Parlamentului.

El și-a arătat surprinderea cu privire la vehicularea numelui fostului său coleg de partid Călin Popescu-Tăriceanu drept candidat pentru șefia Senatului.

„Și la această funcție (n.r. – este susținut Călin Popescu Tăriceanu)?”, a spus liberalul.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost întrebat miercuri dacă liderul PNL Crin Antonescu ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului, ca urmare a ieşirii PNL de la guvernare.

„Preşedinţii Camerelor sunt aleşi pe patru ani. Întotdeauna, atunci când s-au făcut schimbări majore în ultimii zece ani şi a apărut acest joc politic creând instabilitate la nivelul instituţiei, el a fost în limita Regulamentului şi a deciziei Curţii Constituţionale”, a spus Zgonea.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.