28.6 C
București
miercuri, septembrie 27 2023
București 28.47°C
27 septembrie 2023

Cuscrul lui Adi Minune, asasinat de oamenii lui Ghenosu

- Advertisement -spot_img

Cuscrul celebrului manelist Adi Minune a fost executat în Irlanda după ce a avut curajul să îl tragă în piept chiar pe Florin Ghinea, alias Ghenosu, unul dintre cei mai periculoși români. Potrivit unor surse judiciare, Gilbert Tudor era proxenet în Irlanda și plătea taxă de protecție oamenilor lui Ghenosu, care controlează piața prostutiției românești din aceată țară. Cuscrul lui Minune i-ar fi înșelat pe aceștia, drept pentru care a fost ucis în mod bestial, cu ciocanul, pentru a da un exemplu.

Sursele citate au dezvăluit pentru publicația AncheteSpeciale că Gilbert Tudor pleca des în Irlanda unde avea niște fete care se prostituau pentru el. Acesta era obligat să plătească taxă de protecție mafiei românești de pe piața prostituției, o sumă fixă pentru fiecare prostituată pe care o controla. Pentru a plăti mai puțin, cuscrul lui Minune ar fi declarat oamenilor lui Ghenosu un număr mai mic de fete decât avea în realitate. Din informațiile care au ajuns la urechile anchetatorilor români, Gilbert Tudor plătea taxă de protecție pentru două fete, iar oamenii lui Ghenosu ar fi aflat că acesta are, în realitate, trei prostituate. Ca urmare, oamenii lui Ghenosu ar fi hotărât să-l ucidă într-un mod cât mai înspăimântător, în condițiile în care, dacă ar fi dat dovadă de slăbiciune față de un singur proxenet, atunci și alți români care se ocupă cu proxenetismul în Irlanda ar fi încercat să-i înșele. Ca urmare, cel desemnat să comită asasinatul ar fi fost un anume „Costel al lui Ghenosu”, care l-a omorât la marginea unui drum după ce i-a zdrobit capul cu un ciocan. În legătură cu cu acest incident, fiul victimei, Franco Tudor, a declarat în mod public că, de fapt, tatăl său a fost victima unei crime pasionale după ce s-a îndrăgostit iremediabil de o fată, în Irlanda.

Franco Tudor este membru al clanului de romi „Bomboana” și a devenit cunoscut publicului larg din România prin prisma relației amoroase pe care o are cu Carmen Simionescu, fiica minoră a manelistului Adi Minune. Pentru a putea să trăiască alături de Franco, minora a declanșat acum căteva luni un scandal monstru după ce a fugit de acasă, în condițiile în care Adi Minune, care știe foarte bine cu ce se ocupă actualele sale rude, nu a acceptat niciodată ca Franco Tudor să devină ginerele său.

 

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. Cuscrul celebrului manelist Adi Minune a fost executat în Irlanda dupa ce a avut curajul sa îl traga în piept chiar pe Florin Ghinea, alias Ghenosu, unul dintre cei mai periculosi români. Potrivit unor surse judiciare, Gilbert Tudor era proxenet în Irlanda si platea taxa de protectie oamenilor lui Ghenosu, care controleaza piata prostutitiei românesti din aceata tara. Cuscrul lui Minune i-ar fi înselat pe acestia, drept pentru care a fost ucis în mod bestial, cu ciocanul, pentru a da un exemplu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.