19.3 C
București
miercuri, septembrie 27 2023
București 20.25°C
27 septembrie 2023

Dezmățul de la singurul restaurant al polițiștilor

- Advertisement -spot_img

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dat liber la consumul de băuturi alcoolice în timpul programului de lucru tuturor angajaților din ministerul pe care-l conduce. Situat la doar doi pași de parcul Cișmigiu și sediul D.N.A, Clubul Excelsior are grijă ca polițiștii care vin să servească masa de prânz cu bani puțini chiar în buricul târgului să nu simtă mare lucru la buzunar. Singurul restaurant cu circuit închis din dotarea M.A.I are la vânzare bere, vin și alte băuturi alcoolice la prețuri fără concurență. ”Fără adaos comercial”, se laudă ei. Terasa restaurantului Excelsior este zilnic plină de cadre ale M.A.I care, pe lângă servirea mesei de prânz comandă câteva sticle de vin sau doze de bere pentru a-și potoli setea.

Directorul General al Direcției Logistică din Ministerul Afacerilor Interne, comisarul Ion Peligrad ne-a confirmat faptul că, timp de nouă ore pe zi, în intervalul orar 13.00 – 22.00, la Clubul Excelsior din capitală e liber la băutură pentru întreg personalul M.A.I în activitate: ”consemnăm că în cadrul locației se consumă produse alimentare și agroalimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice”. La fața locului, în schimburi, restaurantul este deservit de 9 ospătari, 8 bucătari și 3 barmani. Majoritatea polițiștilor vin să servească masa la restaurantul Excelsior în intervalul orar 13.00 – 14.00. Indiferent la ce oră ar sosi, la cel puțin jumătate din numărul meselor de la terasă se pot vedea ”micii” consumatori de alcool. Unul din cei nouă chelneri, sub protecția anonimatului ne-a declarat: ”vin ăștia la noi și beau pe rupte, chiar în timpul programului de lucru. E interesant cum un ministru în funcție își permite să lase la voia întâmplării o astfel de chestiune. Omul vine la muncă să facă ceva în interesul cetățenilor nu să vină sa bea la masa de prânz după care se întoarce la birou. Căci nu  este doar o problema de conduită militară și etică profesională. L-aș numi dezmăț, un adevărat dezmăț. Poate chiar un dezmăț pe bani publici”, ne-a declarat ospătarul din Excelsior.

Același comisar șef din M.A.I ne-a dat asigurări că aprovizionarea cu alimente și băuturi se face zilnic, printr-un proces de achiziție publică, pe baza comenzilor transmise de șeful de restaurant, însă inclusiv pe S.E.A.P aceste proceduri rămân încă un secret. Ce este și mai interesant însă este faptul că, polițiștii care vin să servească masa la restaurant Excelsior sunt obligați de conducerea M.A.I să achite un fond de rulment, detalii despre care aceeași conducere păstrează încă secrete informațiile solicitate.

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.