16.5 C
București
marți, martie 21 2023
București 17.23°C
21 martie 2023

Cum ați arăta resemnat, domnule Florin Roman?

- Advertisement -spot_img

Vă știu din viața publică, domnule deputat de Alba. Vă știu destul de bine. Ați călcat pragul unui minister al statului român, ca mulți alți demnitari de care ne este o mare rușine, deși vă știați ca fiind un plagiator notoriu.

Nu v-a păsat.

La presiunea publică, ați demisionat înainte de a prinde cei 50 de ani și de a rămâne într-o funcție publică. Am aflat după aceea, din surse locale, că vă jucați cu focul, faceți numai combinații politice, pe la spate, evident și vreți să rămâneți tot foarte sus în administrația publică centrală.

Deși nu-l înghițiți, i-ați scris recent lui Bode, un alt plagiator sinistru din același guvern, că aveți informații despre faptul că transilvănenii dumneavoastră de care ar trebui să fiți mândru, au dat-o rău pe stupefiante și pe consum de droguri.

Chiar așa să fie, d-le deputat?

Acolo, în cătun de munte, sunt tineri care se droghează?

Dar despre tinerii terorizați de polițiștii Poliției Române, care-ș fac veacul prin județ având relații sus puse, ați auzit vreodată?

Despre Lazea Călin și Cosmin Sălăgean, unul mai pilos și mai ascuns decât altul ați auzit?

Despre faptul că șeful Inspectoratului de Poliție Alba, comisarul Florin Dogaru consideră că gradele profesionale ale unui polițist nu reprezintă informații de interes public, ați auzit până acum? Asta ne-a minunat efectiv și pe noi.

Pe procurorul pe care-l admirați atât de tare, de altfel, fiu de mare chestor ieșit pe pensie barosană din ministerul condus acum de Bode, care dintr-o dată a ajuns șef de Parchet la Tribunalul Alba, l-ați întrebat ce cazuri mai deosebite are?

Magistratul atât de admirat, Adrian Căbulea, v-a zis vreodată de ce nu a pus nici până acum la dispoziție persoanei vătămate filmarea depusă la unitatea sa de Parchet, în care se vede foarte clar cum interlopii aduși de viceprimarul comunei Vadu Moților, Maria Corcheș, aproape că mi-l omoară pe candidatul din partea Pro România la funcția de primar? Avem informații că sunteți „preteni buni”. La fel cum sunteți și cu cei menționați mai sus, ne spun sursele noastre bine informate.

Sau ne puteți contrazice în vreun fel? Vă vom demonstra noi pas cu pas lucrul acesta, vorba președintelui țării.

RD

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.