26.4 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 29.47°C
22 septembrie 2023

FOOD PANDA și afaceri ZDRANGA

- Advertisement -spot_img

După ce am văzut la gura de metrou de la Piața Victoriei atâta reclamă cu ei, mi-am dat seama cât de agresivi sunt în realitate. Am și avut discuții cu ei legate de niște comenzi. Eu adăugam porții de mâncare la coșul de cumpărături iar ei adăugau, în plus, bani. Fără nicio justificare. Au dat din colț în colț când i-am întrebat de ce se întâmplă astfel de lucruri în aplicația lor, dar când i-am întrebat pe ce firmă își desfășoară operațiunile din capitală nu au mai zis nimic. Nici măcar nu au clipit din ochi.

La puțin timp după asta, aflu că au dat năvală cei de la ANPC peste ei, să le administreze niște amenzi pentru comportamentul pe care-l au față de consumator.

Nu așa mari însă, de vreo 15.000 RON.

Toți banii pe care-i fac în România îi ascund și trimit în străinătate, mai exact la Berlin, unde au sediul cele două companii care sunt acționarul lor principal. La Registrul Comerțului FOOD PANDA și-a declarat pentru anul trecut o cifră de afaceri de peste 1,8 mil euro din vânzarea mâncărurilor la birou, dublu față de anul precedent.

Nu s-au lăsat prea mult așteptate nici reacțiile partenerilor lor de afaceri. Zeci de restaurante și-au reziliat contractele ca urmare a faptului că FOOD PANDA s-a ales cu afaceri ZDRANGA.

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.