19.1 C
București
miercuri, septembrie 27 2023
București 20.13°C
27 septembrie 2023

Frații Becali și Borcea vor părăsi Penitenciarul Poarta Albă

- Advertisement -spot_img

dosarul transferurilorFrații Victor și Giovani Becali și Cristian Borcea își vor executa pedeapsa în regim închis, a decis, miercuri, Comisia pentru Stabilirea Regimului de Detenţie de la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa.

Cei trei condamnați în Dosarul Transferurilor nu își vor executa pedeapsa la Penitenciarul Poarta Albă, unde este închis si Gigi Becali, pentru că acolo nu există regim de detenție închis. Astfel Administrația Națională a Penitenciarelor va stabili unde își vor ispăși pedepsele cei trei deținuți.

Frații Becali și Cristian Borcea și-au schimbat domiciliul în județul Constanța înainte ca aceștia să fie condamnați, cu speranța ca, în cazul în care vor fi închiși, să își petreacă perioada de detenție alături de Gigi Becali, vărul fraților Becali și nașul lui Cristian Borcea.

De asemenea, Comisia Penitenciarului Rahova a stabilit, marţi, regimul de detenție a lui Gică Popescu, Mihai Stoica și George Copos  care își vor ispăși pedepsele tot în regim închis.

Perioada de carantină a expirat şi pentru Jean Pădureanu, aflat la Spitalul Penitenciarului Jilava, având probleme medicale și Gheorghe Nețoiu, încarcerat la Penitenciarul Craiova. Cei doi vor afla regimul de detenție, cel mai probabil, până la sfârșitul săptămânii.

Judecătorii Curții de Apel București au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpați din Dosarul Transferurilor.

George Copos, fostul acționar majoritar al echipei FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Mihai Stoica, managerul FC Steaua, a fost condamnat la 3 ani și jumătate cu executare.

De asemnea, magistrații Curții de Apel București l-au condamant pe Cristi Borcea la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la 6 ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv la 4 ani și 8 luni de închisoare, iar fostul președinte al clubului Gloria Bistrița, Jean Pădureanu, va sta 3 ani și patru luni după gratii.

Gheorghe Popescu, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, a fost condamnat definitiv la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare.

Fostul acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, Gigi Neţoiu, a fost condamnat definitiv la 3 ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Avocaţii lui Mihai Stoica şi Cristian Borcea au depus la Curtea de Apel Bucureşti contestaţie în anulare în cazul condamnărilor primite în dosarul transferurilor de jucători.

Sesizarea lui Mihai Stoica a avut primul termen de judecată în 21 martie. Instanţa a amânat atunci judecarea pentru 4 aprilie, întrucât decizia din dosarul transferurilor de jucători nu a fost motivată.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.