27.2 C
București
vineri, mai 27 2022
București 24.20°C
27 mai 2022

Gigi Becali, păzit în închisoare de propriul bodyguard

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Gigi Belali l-a angajat, în închisoare, ca gardă de corp, chiar pe colegul său de celulă, Nelu Balaban, cunoscut în județul Constanța drept bodyguard și om de încredere al mafiotului constănțean Nuredin Beinur. Becali îi plătește acestuia o sumă de bani lunară și i-a cumpărat, inclusiv, o locuință.

Surse din anturajul lui Balaban au dezvăluit pentru publicaţia AncheteSpeciale că, după ce a fost închis, șeful său, Nuredin Beinur l-a abandonat complet, în sensul că nu i-a trimis pachete cu alimente și nici nu i-a sprijinit financiar familia, așa cum cer legile nescrise ale lumii interlope. Sărac și fără sprijin, Nelu Balaban nici nu-și imagina cum avea să i se schimbe viața, peste noapte, între zidurile Penitenciarului Poarta Albă. Acesta a fost mutat, la un moment dat, în celulă cu Gigi Becali, care stătea sigur într-o cameră destinată mai multor deținuți. În scurt timp, cei doi au legat o prietenie traincă, iar Becali a început să-și ajute noul coleg de cameră care i-a şi devenit gardă de corp. Finanțatorul FC Steaua şi-a anunţat familia, iar lui Balaban i-au fost cumpărate haine noi și alimente. Ulterior, conform surselor citate, Becali i-a cumpărat interlopului originar din Mangalia chiar și o locuință, stabilindu-i, pe deasupra, un salariu lunar din care să-și poată întreține familia. Mai mult, Gigi Becali i-a promis noului său prieten că îl va angaja și după ce va ieși de la închisoare, în rândul gărzilor sale de corp. Până să fie angajat de Gigi Becali, Balaban îl păzea pe Nuredin Beinur, care avea în acesta o încredere oarbă. În plus, nu numai că îi oferea protecție, dar Balaban era în același timp și secretarul lui Beinur. Acesta răspundea la telefoanele șefului său și purta convorbiri telefonice în numele lui.

Condamnat în dosarul Cămătarilor

Numele noului bodyguard al lui Gigi Becali este asociat cu două grupări criminale, Beinur și Cămătarii. Acesta a fost condamnat, în 2008, la doi ani şi şase luni de închisoare pentru proxenetism şi trafic de persoane, în dosarul clanului Cămătarilor, pentru ca, ulterior, să fie judecat alături de Nuredin Beinur pentru şantajarea unui om de afaceri din Mangalia.

 

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.