25.2 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 24.49°C
22 septembrie 2023

Gruparea Sportivilor a intrat în campanie electorală

- Advertisement -spot_img

Un important lider interlop vrea să facă jocurile în sectorul 4!

Sectorul 4 a ajuns un adevărat câmp de luptă după ce una dintre cele mai temute grupări interlope din țară a intrat în joc pentru a-l sprijini pe candidatul PSD, Daniel Băluță. Omul susținut de Gabriela Firea, Daniel Băluță, a intrat în atenția autorităților după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, în sectorul 4 au avut loc mai multe incidente violente, care au culminat cu vandalizarea sediului de campanie a lui Cristian Popescu Piedone.

Filmul evenimentelor pare mai degrabă desprins dintr-un film cu mafioți. Surse autorizate au dezvăluit, pentru Anchete Speciale, că, la sfârșitul spătămânii trecute, Viorel, unul dintre nepoții lui Piedone, a ieșit în stradă, însoțit de echipa de campanie. Acesta este momentul în care, spun sursele citate, la o spălătorie auto situată în strada Șoimuș, controlată de consilierul local PSD Puiu Florian, un apropiat al grupării Sportivilor, a fost organizată o adevărată trupă de asalt, formată din aproximativ 50 de bărbați, înghesuiți în zece mașini. Aceștia au urmărit pas cu pas echipele conduse de nepotul lui Piedone, iar spiritele s-au încins în momentul în care oamenii au încercat să intre într-una dintre piețele din sector. Acolo a apărut administratorul, care s-a recomandat sub numele de Andi și care, pe un ton amenințător, l-a anunțat pe nepotul lui Piedone că, dacă intră, „o să iasă urât”.

Atitudinea agresivă a consilierului local Puiu Florian este de notorietate și nu se rezumă doar la adversarii politici ai candidatului Băluță ci și la proprii colegi de partid. Surse din rândul acestora au dezvăluit, în exclusivitate pentru Anchete Speciale, că Puiu Florian (n.r. finul liderului interlop Cristi Calu, membru marcant al grupării Sportivilor) i-ar fi jignit pe aceștia în dese rânduri, după ce le-ar fi spus că sunt niște „domnișoare care poartă fustiță”. De altfel, acesta ar fi fost și motivul pentru care mai mulți consilieri locali PSD, de la Primăria Sectorului 4, au ales să demisioneze.

florian stire 3
- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.