25.2 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 25.07°C
22 septembrie 2023

Imagini incredibile cu doi interlopi din gruparea Sportivilor înjunghiaţi în faţa poliţiştilor 

- Advertisement -spot_img

Publicația AncheteSpeciale a intrat în posesia unor imagini incredibile, de la o bătaie de stradă între gruparea Sportivilor şi clanul Amet, în timpul căreia trei bărbaţi cu fost înjunghiaţi de faţă cu poliţiştii şi jandarmii veniţi să aplaneze conflictul. Măcelul s-a consumat în faţa mall-ului Sun Plaza şi a izbucnit după ce, iniţial, un lider al clanului Amet a avut un conflict cu un rival al său, Radu Roşca, membru marcant al grupării Sportivilor.

Scandalul de la mall-ul din Berceni a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie 2011, pe fondul unui conflict mai vechi între clanul Amet şi gruparea Sportivilor şi a avut loc, iniţial, la cazinoul aflat la ultimul etaj al complexului comercial. Ulterior, în sprijinul celor doi, au venit mai multe persoane care s-au adunat în faţa mall-ului, motiv pentru care imediat şi-au făcut apariţia maşini ale Poliţiei şi Jandarmeriei. Când spiritele păreau să se liniştească, în imagini se vede cum doi membri ai grupării Sportivilor, atacă un bărbat, pe care îl înjunghie la nivelul feţei, după care, în faţa poliţiştilor şi jandarmilor se declanşează o bătaie ca în filme, în timpul căreia, două femei, membre ale clanului Amet, înjunghie doi bărbați ai găștii rivale. Astfel, în toiul luptei, Constanţa Amet, mama lui Fardin, bagă de două ori cuţitul într-un individ, în timp ce Bianca Tofan, concubina lui Coco Amet, scoate briceagul din buzunar, îl deschide discret şi îl înfige, pe la spate, într-un membru al grupării rivale. Apoi, femeia închide liniştită briceagul şi îl bagă înapoi în buzunar. După ce îşi înjunghie victima cu sânge rece, Constanţa Amet îl loveşte în spate pe unul dintre polițişti, care, în replică, îi trage un picior şi o aruncă în zăpadă. Violenţe majore nu se opresc însă aici. Pe imagini se observă, la un moment dat, cum un bărbat identificat ulterior sub numele de Gabriel Borugă loveşte în faţă, cu picioarele, un bărbat căzut la pământ. Scandalul de la mall Sun Plaza a fost conexat la celebrul dosar al „Clanurilor”, aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. Metine ai venit pe Jilava sa ma tai cand eram arestat pentru ca l-am injunghiat pe Rosca .Acum numai sunteti frati?!
    Cand ti-am zis Metine ca afara o sa iti iei leapsa nu credeai ziceai ca esti taticul lui.
    Bravo Rosca dale la cap ca merita dar parerea mea e sa va pastrati o parte sa nu sariti din clanul X in clanuz Y.Pastrativa un clan si atat stiu ca ma vreti mort dar ma intorc stafie si va bantui daca nu ma lasatiin pace ahahahahaahhahaah va pupa Chirila.
    Respect pentru Rosca e la inima mea chiar daca el ma uraste.
    Rosca te pupa Chirila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.