-0 C
București
luni, februarie 6 2023
București 0.82°C
06 februarie 2023

Impostura face ravagii în comuna dâmboviţeană Butimanu

- Advertisement -spot_img

Putred de bogat în urma jefuirii averii obştii din care face parte, alesul comunei Butimanu din judeţul Dâmboviţa, pedelistul Marin Dragnea (foto) calcă pe legi mai ceva ca pe cadavre. Cu adevărat îngrijorător este că, până în prezent, nicio instituţie a statului român nu a luat vreo măsură pe a-l trage pe edil la răspundere. Dimpotrivă chiar! Cu toate că are nouăsprezece dosare penale numai în ultimii cinci ani, majoritatea scoase de sub urmărire penală, instituţiile abilitate ale statului îi oferă edilului protecţie şi imunitate în faţa legii.

La şedinţa extraordinară de săptămâna trecută a Consiliului Local al Primăriei comunei Butimanu care a avut pe ordinea de zi schimbarea din funcţie a viceprimarului, primarul pedelist Marin Dragnea, cu atitudinea sa de baron bufon, şi-a surclasat în materie de abuz şi de ilegalităţi toţi angajaţii şi apropiaţii. Cei şase consilieri locali din formaţiunea politică pe care o conduce au fost obligaţi de însuşi edilul şef să îşi scrie demisiile în alb, cu trei zile mai devreme de şedinţa hotărâtoare pentru soarta comunei, pe când pe secretarul comunei, Constantin Iamandi, un individ pe care edilul l-a forţat să încalce legea într-un mod atât de flagrant încât, la fiecare cuvânt pe care-l pronunţa, i se mai punea câte un nod în gat. În şedinţa publică din 20 martie acesta l-a anunţat pe Constantin Nicolae, până mai ieri mâna dreaptă a primarului, că PDL-ul i-a retras sprijinul politic şi că nu poate vota în favoarea schimbării viceprimarului Grecu Nicolae. Majoritari în Consiliul Local, acesta l-a părăsit pe Dragnea în ziua în care i-a forţat mâna să îşi scrie demisia în alb, acuzându-l de rele tratamente şi de impostură. Trecând în opoziţie şi constituind astfel majoritatea în timp ce gaşca pedelistă părasea şedinţa încâlcând lege după lege, formaţiunea consilierilor locali ai PSD condusă de Gabriel Olteanu l-a propus pe acesta ca viitor viceprimar, în locul pedelistului Grecu Nicolae, care ocupă funcţia de douăzeci de ani. Victor Sanda, prefectul judeţului Dâmboviţa a declarat pentru AncheteSpeciale: „Am primit de dimineaţă toate documentele de la grupul de consilieri din partea PSD. Aşteptăm hârtiile de la Primărie, care este obligată conform legii să ni le pună la dispoziţie în termen de cinci zile de la încheierea şedinţei de săptămâna trecută. În alte cinci zile, conform legii, am obligaţia de a constata legalitatea actelor şi a procedurilor îndeplinite şi a oficializa o nouă numire în cadrul Primăriei”. Potrivit Curţii Constituţionale a României, consilierii locali excluşi sau cărora li se retrage sprijinul politic îşi vor pierde mandatul doar în urma unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile. În lipsa acesteia, Consiliul Local nu va putea să ia act de încetarea mandatului, Curtea stabilind că excluderea este neconstituţională deoarece îi îngrădeşte liberul acces la justiţie. Contactat telefonic, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu ne-a declarat: „Este inacceptabil ca un secretar de Primărie să se substituie unei hotărâri a unui Consiliu Local în condiţiile în care acesta este funcţionar public şi are în special rolul de lua act de ce se întâmplă în şedinţă şi nu de a se bate cu pumnul în piept. Am fost informat de ce s-a întâmplat la Butimanu şi aştept decizia Prefectului, care trebuie să constate legalitatea unei hotărâri a Consiliului Local al primăriei”.

Falsul general, învăţat de comunişti să ameninţe oamenii

Prezentă la şedinţa publică, echipa publicaţiei AncheteSpeciale a fost ameninţată în văzul lumii de însuşi primarul pedelist Marin Dragnea. Cu un tupeu de nedescris şi un comportament de hienă, după sosirea echipajelor de poliţie în Primărie, falsul general din Ministerul de Interne a sunat personal la serviciul de urgenţă 112 acuzând jurnalistul AncheteSpeciale de furt. În mod real, jurnalistul AncheteSpeciale a cerut permisiunea chiar consilierului demisionar din PDL să ne prezinte hârtia cu demisia pe care acesta o semnase în alb la presiunile lui Dragnea, document pe care nu a fost trecută însă şi o dată a demisiei acestuia.

Propagandistul lui Dragnea şi pretins ziarist, urmărit penal de Parchet

Îl cheamă Bogdan Simion şi are puţin peste patruzeci de ani. La şedinţa extraordinară de săptămâna trecută pentru schimbarea viceprimarului acesta s-a dat rând pe rând avocat al partidului şi om de afaceri împlicat în media. În fapt, publicaţia electronică pe care pretinde că o deţine, dambovitanews.ro este instrumentul de propagandă a lui Dragnea, folosit într-un mod abject şi denigrator împotriva celor au curajul să scoată adevărul la lumină legat de abuzurile şi afacerile necurate pe care Primăria şi edilul acesteia o derulează de ani de zile încoace fără nicio bătaie de cap. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, Simion are instrumentate în ultimii cinci ani de zile un număr de şaisprezece dosare penale, dintre care în două a fost scos de sub urmărire penală, la intervenţia celui pe care-l slăveşte cu vârf şi îndesat, alte două fiind în lucru în acest moment, pentru celelalte douăsprezece primind de la Parchet NUP. În acelaşi fel.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

6 COMENTARII

  1. Domnul primar Dragnea crede ca primaria Butimanu este mostenire de familie sa i-o lase fiului,dar ii aduc aminte ca trebuie sa obtina voturile handicapatilor,curvelor si betivilor asa cum ii numeste el pe cetateni comunei.Dinsul nu stie decit sa ameninte ca doar este securist. Aproape toti angajatii primariei sunt rude cu primarul si stau linga el numai din interes.Sa faceti o ancheta mai amanuntita si o sa va cruciti cit a putut sa fure in 10 ani.Il face pe domnul Olteanu mahalagiu pentru ca si-a gasit „nasul”.Domnul Oltenul stie sa vorbeasca si se bazeaza pe ce spune pe cind el nu stie nici sa citeasca dupa foaie.Autointitulatul GENERAL are IV clase restul le-a cumparat ca doar are bani slava domnului.Daca nu sta cu mina in buzunar o sa ramina singur singurel.II doresc sa-l tina Dumnezeu sanatos sa plateasca pentru tot ce-a facut,ca se apropie ziua judecatii.Aceasta comuna n-a avut conducere mai proasta ca acum ,in 10 ani n-a facut nimic decit a furat.Astept sa se faca dreptate,daca mai are putina decenta sa-si stringa bagajul si sa plece.

  2. era de asteptat sa fie asa,de unde atata avere?Noi locuitorii traim in saracie,iar el ne da un cozonac,un ou…si gata l-am votat.
    Sa ne unim toti si sa-i cerem socoteala,l-am ales ptr.a-si mari averea si ne mai si ameninta de parca am fii sclavi pe mosia masii.

  3. aceasta primarie nu mai poate fi numita institutie publica, ci mai degraba bordel, pentru ca domnul primar si-a amenajat dormitor la etajul cladirii iar biroul dansului mai este folosit si pe post de salon de masaj. Sper sa apuc ziua in care sa vad ca se face dreptate si la Butimanu. Sa va fie rusine pentru tot ceea ce faceti, incalcati legea la fiecare pas.
    P.S Sper ca domnul primar sa fi facut indigestie cand a citit articolul dvs.

  4. Speranta noastra a renascut , de cand Gabi Olteanu se lupta cu un sistem MAFIOT , suntem convinsi ca se va face dreptate , sunteti singurii ziaristi adevarati sau printre putini care relateaza adevarul despre hotiile din Butimanu si cred ca Prefectul nu va putea sa hotarasca altfel de cat spune legea . Sunt curios de rezultat .

  5. Un excroc de primar care nu a facut in viata lui altceva, decat trafic de influenta ,dare de mita,influentarea organelor de anchete penale,protejarea hotilor din localitate,abuz in serviciu,sunt numai cateva din faradelegile pe care acest mafiot le-a comis,fara sa faca nimic altceva in comuna,decat mituirea alegatorilor,cel putin a multora dintre ei,precum si stabilire de resedinte false a unor excroci platiti,vezi Bibi grataragiul,etc.,din alte localitati cu ajutorul carora a castigat alegerile din 2012 !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.