25.2 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 25.07°C
22 septembrie 2023

Talibanii de România

- Advertisement -spot_img

Eu cred că toată lumea de la noi înțelege, fie că o spune pe rețelele de sociale, fie că o spune la serviciu sau acasă, că suntem conduși de la cel mai mic până la cel mai înalt nivel de niște talibani.

Adevărații talibani români.

Dacă nu cunoașteți termenul la care fac acum referire, vă spun doar atât. Mai țineți minte ce s-a întâmplat în Afganistan în acest an? Toți cei care veniseră în țara care ni-l dăduse pe cel mai mare terorist al tuturor timpurilor, Osama Bin Laden, anihilat după vreo 10 ani de căutări asidue de fostul președinte al SUA, voiau cu orice preț să repare ceva în țara aia, să restabilească ordinea, să instaureze un regim dacă nu democratic, cel puțin sănătos, să, să, să. După ani și ani de chin, totul s-a năruit. S-a disipat. A dispărut într-o clipă. Atunci când talibanii au sosit cu armele în mână și le-a ocupat teritoriul, poporul care-l are pe Alah în față și nu pe Dumnezeu, a căutat cea mai apropiată ieșire din țară pentru a nu sta în calea nenorocirilor care urmau să se abată asupra lor. Dimpreună, bineînțeles, cu cei care veniseră să le ofere, la pachet, ajutorul.

Chiar dacă la noi în țară talibanii de România nu au încă puști și pistoale cu gloanțe, ca să ne omoare pe loc, se comportă la fel de autentic precum cei din țara vecină. Sau chiar mai rău decât ei, dacă stau bine să mă gândesc.

Ne omoară și dezbină prin nepăsare cruntă, impostură, injectare cu fel de fel de variante de vaccin care dau reacții adverse iremediabile, printr-un control făcut la comandă în justiție, parchet, poliție și orice organ de coerciție al statului român sau, și mai și decât atât, printr-un act care poartă numele de corupție. E ceva de neimaginat ce se întâmplă în țara asta și nici nu ne putem da seama unde vom ajunge.

Căci ei sunt talibanii români.

”Miros de la o Poștă”, vorba avocatului craiovean Ionuț Teodorescu, pe care Televiziunea Română îl plătește din bani publici cu onorabila sumă de 2000 euro/lunar.

RD

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.