-2.5 C
București
duminică, februarie 5 2023
București -1.48°C
05 februarie 2023

Jos Miliția! Jos cu toții!

- Advertisement -spot_img

Tare mă tem însă că nu (mai) avem alternative. Ce ne facem, plecăm toți afară?

Infractorul nostru number 1 tot aici se va întoarce. Printre noi, printre ai lor, că doar știți perfect ce ne-a făcut. Chiar dacă i-a dat Instanța Supremă niște jet.

Nu vreau să ne violăm și să ne omorâm cu toții, între noi. Oricât de mâhniți am fi. Și nici să ardem de vii pentru că așa își dorește mintea bolnavă a sosiei lui Dincă. Bădăranul ăla care nu demult a plecat din CNSAS, cu chiu cu vai, a spus-o pe șleau: în România se moare oricum.

Specimenul de Dăncilă, la câtă română înțelege și vorbește, nici nu realiza la ce se gândea, de fapt, omul ei din Guvern. Doamne sfinte!

Că se moare cu și fără card de sănătate nefuncțional?

Dar mai apoi?

Că se moare cu și fără polițiști sadea? Mai ales atunci când îi chemi de 5 ori la un atentat asupra propriei vieți.

Sau că cei mai cunoscuți oameni de HR te duc cu zăhărelul după ce pierzi ore în șir cu ei? Sau că prietenii îți iau bani și pe urmă se fac că plouă? Sau că oricât de necăjit și bolnav ai fi, tot trebuie să fii primit într-un loc civilizat în care ai totul asigurat și simți că sistemul există, atunci când ai cea mai mare nevoie de el?

Oricât de mult ne-am dori o țară ca afară, tot ca niște simpli găinari vom fi văzuți. Căci, pe noi, nimic nu ne interesează din tot ce mișcă în lumea din afară. Noroc cu olimpicii care mai pun mâna pe aur. Pe medalia de aur. Fiindcă pe pistol e greu să pui mâna, îți trebuie oră exactă, chiar dacă pericolul e iminent.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.