-2.5 C
București
duminică, februarie 5 2023
București -1.96°C
05 februarie 2023

Judecător din Argeș internat la ospiciu după ce s-a bătut cu Poliția

- Advertisement -spot_img

Șeful Secției Penale a Judecătotiei Pitești, magistratul Gabriel Apostol, a fost internat la ospiciu după ce, începând din octombrie anul trecut acesta a comis mai multe fapte violente, între care și o încăierare cu doi polițiști, culminând cu o bătaie aplicată propriei soții, care, în urma loviturilor încasate a fost internată la spital, potrivit unor surse din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Conform surselor citate, înainte să fie internat într-un spital de boli mintale, judecătorul Apostol a fost implicat în mai multe incidente violente, dintre care, în trei cazuri, pe numele acestuia au fost deschise dosare penale. Mai întâi, în octombrie 2013, acesta s-a luat la bătaie cu doi polițiști într-o benzinărie din Pitești după care a făcut scandal într-un magazin din apropiere, unde a agresat personalul. Mai mult, atunci când a plecat, acesta a și lovit cu mașina un angajat al magazinului în care intrase. În cazul judecătorului, paharul s-a umplut după ce și-a bătut soția, care este la rândul ei magistrat și care a fost internată după loviturile primite.

Femeia a depus plângere împotriva soțului. Nevasta lui Apostol ar fi încercat, în mai multe rânduri, să-l convingă pe acesta să se trateze, însă nu a avut succes. Până la urmă, cu implicarea familiei, Apostol a ajuns totuși la spital, unde primește tratament de specialitate. Înainte să fie internat la ospiciu, judecătorul publica pe pagina lui de Facebook că “Nu mor caii când vor câinii, prietenii şi soţia…” și că a aflat că are „prieteni adevarați, care vin și in zi de sărbatoare” să îl ajute, dar și  „prieteni farisei, lepre umane”, care, în perioadele bune îi „scuturau scame imaginare de pe umăr”.

„Am rude de sânge, care mă urmează până în pânzele albe, chiar dacă în sufletul lor se îndoiesc și ei că mai sunt întreg la minte…Am o demnitate și un nume care trebuie aparăte cu orice preț, ca la Mărășești, Mărăști, Oituz, pentru că o statuie bine clădită nu poate fi dărâmată cu câteva lovituri viclene, de pe piedestalul ei ridicat cu trudă în 14 ani de magistratură”, mai scria magistratul pe site-ul de socializare.

 

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.