16.5 C
București
marți, martie 21 2023
București 18.37°C
21 martie 2023

Justițiarul Andrei Tinu a fost năşit de un afacerist dubios

- Advertisement -spot_img

Ajuns subsecretar de stat în Ministerul Justiţiei, vicepreşedintele organizaţiei de tineret a PSD s-a logodit religios şi a fost năşit, la slujba de logodnă, de controversatul om de afaceri Andrei Ţârdea, cunoscut, în special, pentru escrocherii legate de datorii neplătite. De altfel, în iarna anului trecut, naşul subsercretarului de stat de la Justiţie a fost atacat şi bătut pe stradă de mai mulţi bărbaţi, care ar fi fost plătiţi de una dintre victimele acestuia. La rândul său, tatăl lui Ţârdea, decedat anul trecut, a fost implicat într-o afacere scandaloasă, împreună cu TVR şi Loteria Română.
În luna iunie a acestui an, fiul fostului mare ziarist Dumitru Tinu s-a logodit religios cu Alberta, o tânără alături de care are o relaţie de doi ani şi care este însărcinată. Naşul de logodnă al subsecretarului de stat în Ministerului Justiţiei a fost chiar Andrei Ţârdea, un om de afaceri de numele căruia se leagă celebra afacere „Tombola Câştigătorilor”, difuzată în 2009 pe postul național de televiziune TVR, în colaborarea cu Loteria Română. Emisiunea a rezistatîn grila de programe o scurtă perioadă de timp, suficient însă ca mai multe persoane, între care şi vedete, să fie înşelate. Cu toate că era vorba despre un concurs care implica şi numele Loteriei Române, au existat câştigători care nu şi-au încasat banii, dar şi vedete care i-au împrumutat cu bani pe Andrei şi pe tatăl său, Petre Paul Ţârdea şi au pierdut sume mari. Este cazul lui Aurelian Temişan care a împrumutat familia Ţârdea cu 65.000 de euro, bani pe care nu i-a mai primit niciodată înapoi. Referitor la acest incident, Andrei Ţârdea a spus, în mod public, faptul că Temişan nu a fost ţepuit ci pur şi simplu banii acestuia au fost investiţi într-o afacere care nu a mers.

Dacă pe Aurelian Temişan a reuşit să îl ţepuiască cu 65.000 de euro, Andrei Ţârdea nu s-a sfiit să coboare ştacheta şi la sume mai mici, de ordinul a câteva mii de euro. În acest sens, creatoarea de modă Adina Buzatu s-a plâns, pe un post de televiziune, că Ţârdea a luat mai multe haine pe care nu le-a plătit. Acesta ar fi venit să ridice lucrurile şi ar fi spus că nu are banii la el, dar revine şi achită hainele. Acesta, însă, nu şi-ar mai fi plătit datoriile faţă de Adina Buzatu. Plin de datorii şi implicit, de duşmani, Andrei Ţârdea a fost bătut, anul trecut, în plină stradă, de trei bărbaţi, pe bulevardul Decebal. Deşi iniţial omul de afaceri a spus că avea la el 7.000 de euro, bani de care ar fi fost tâlhărit, a decis, în cele din urmă, sa nu mai depună plângere, cu toate că a stat internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca. Cu toate că afaceristul nu a reclamat incidentul, poliţiştii Secţiei 10 au întreprins unele verificări din care a reieşit că victima ar fi avut unele datorii la cămătari, iar agresorii ar fi agenţi de pază la un club din Agronomie. Cu toate că escrocheriile orchestrate de Andrei Ţârdea sunt de notorietate, atât în mediile de afaceri cât şi în lumea mondenă, Andrei Tinu a ţint să îl includă pe acesta în familia sa.

 

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.