-3.2 C
București
miercuri, februarie 8 2023
București -0.46°C
08 februarie 2023

De la minoritar la minoritar: Domnului Klaus Iohannis

- Advertisement -spot_img

Ca orice cetățean de bună credință, am un respect deosebit față de însemnele naționale, legile și instituțiile statului de drept, nu însă de vremelnicii cocoțați în înalte demnități, care de 32 de ani continuă să exceleze în incompetență și iresponsabilitate, trădând interesele gliei și norodului românesc.

În cele ce urmează vreau să disjung instituția prezidențială de „musafirul vremelnic” Klaus Iohannisși să-i transmit ca de la minoritar la minoritar, de ce îl consider paria minorităților naționale din România. Poate dumnealui nu are motive întemeiate însă, milioanele de români care au copiii și nepoți, vor o Românie prosperă pentru ei și generațiile viitoare!

Vor un președinte responsabil care să-și respectele prerogativele și să-și asume rolul de mediator în interes național și nu un președinte care să-și sechestreze poporul la domiciliu și să trateze cu superficialitate traficul de forță de muncă activă în plină pandemie, către plantațiile de sparanghel a „tușii” Angela Merkel. Fără doar și poate, populația majoritară și minoritățile naționale deopotrivă, vor o Românie sustenabilă și suverană și nu o colonie în care de peste trei decenii se fură și se distruge sistematic tot ce s-a construit în perioada comunistă în condiții vitrege, cu truda poporului român.  De șase ani, românii așteaptă de la Iohannis „România lucrului bine făcut” și nu un președinte care să sfideze impotența „haitelor” politice de la guvernare, încurajându-i să rostogolească datoria publică prin contractarea de noi împrumuturi, cu precizarea: aceste datorii vor fi achitate de copiii și nepoții românilor și nu a lui Klaus Iohannis!

Fără dubii, inclusiv Klaus Iohannis a fost ales de popor și mandatat să caute și să găsească soluții, iar în acest sens a depus un jurământ, respectiv: «Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu».

De acest „jurământ” raportat la activitatea ștearsă în cei șase ani de „hibernat” la șefia statului, îmi amintesc ori de câte ori intru și ies în orașul în care trăiesc (Bușteni, județul Prahova) – care mă întâmpină cu un panoul scris cu litere de-o șchioapă «Oraș Turistic de Interes Național» și la doi pași, văd cum în râul Prahova plutesc „politicienii ejectați” și apa uzată deversată din două orașe. Stație de epurare sau colectare selectivă a deșeurilor, yok! Când parcurg distanța Comarnic – „cătunul sucevean” Bușteni sau la Brașov în 3-4 ore, bară la bară pe „poteca” DN1 și văd cum Coloanele Oficiale mă obligă să trag pe dreapta și trec pe lângă mine, îmi amintesc iar de Klaus Iohannis și nu mă pot abține să nu-i aprovizionez frigiderele cu „ghiudem” turcesc (am folosit pluralul „frigidere” pentru că am înțeles că a reușit să-și cumpere mai multe case din agoniseala de pe urma meditațiilor!).

De asemenea, văzând cum Klaus Iohannis din „4 cuvinte rostite (cu răbdarea-i caracteristică), 5 încep sau se termină” cu PSD – eternul vinovat, nu pot să nu mă întreb dacă șeful „haitei” PNL-iste și „locotenenții” acestuia i-au cerut lui Mircea Laurențiu Corbu un Certifica Medico-Legal din care să ateste dacă este sau nu în deplinătatea facultăților mentale, înainte de a fi inclus în listele electorale locale din 2020?!

În încheiere, îi transmit și pe această cale lui Klaus Iohannis și „haitei” PNL-iste din subordine și nu în cele din urmă instituțiilor abilitate ale statuluimromân să poposească în Bușteni unde dictatorul PNL-ist Mircea Laurențiu Corbu sfidează legile țării, interesele legitime a orașului și buștenarilor.

Îi rog pe toți cei ce au autoritate de lucru să ia măsuri imediate pentru respectarea ordinii de drept și să evite situația iminentă ca cetățenii să-și facă singuri dreptate, urmarea activității infracționale și deciziei infantile a primarului PNL-ist Mircea Laurențiu Corbu, printre care demiterea Asistentul Sanitar Școlar punând în pericol sănătatea (publică), copiilor din cele 3 Grădinițe, 3 Școli Generale, Internatul și Liceul orașului Bușteni.

Ali Ibraim

 

NOTĂ: Din respect pentru toți cititorii noștri, am decis să publicăm o Scrisoare deschisă adresată Președintelui României, Klaus Iohannis  venită din orașul Bușteni direct pe adresa redacției noastre. Vom sprijini întotdeauna acest tip de demers civic și cetățenesc care vine să scoată la lumină multe din nelegiuirile administrației publice locale, în frunte cu cele ale actualului primar în funcție, Mircea Laurențiu Corbu (PNL) și ale tuturor celor care îi poartă sâmbetele.

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.