-2 C
București
duminică, februarie 5 2023
București -1.75°C
05 februarie 2023

Lepra a intrat la BRD

- Advertisement -spot_img

Fiindcă legea nu ne permite să-i călcăm în picioare la propriu și nici să-i împușcăm în cap atunci când nu-i mai suportăm, de pildă atunci când comit abuzuri grave la adresa noastră, putem foarte franc să-i expunem. Public, cu vârf și îndesat.

 

Sunt ani buni de când tot aud despre bancheri numai lucruri urâte, deplorabile, în special despre cei de la BRD, însă mai presus de orice că sunt lipsiți de scrupule. Nu mai departe de astă seara aud de la un mare om de vânzări, un director al unui renumit concern auto, că s-a trezit raportat de bancherii de la BRD la Biroul de credit fără ca el să aibă credite. De ce? De buni ce sunt!

 

Experții contabili spun despre BRD, ad litteram, că este o bancă aiurea și scumpă, însă eu personal pot spune despre ei să sunt mârlani. Și înverșunați. Vorbim despre dreptate acum. O madame din această bancă, pe numele ei Dana Crăciunică, șefă peste unul dintre multele lor birouri de comisionari și cămătari,  s-a apucat să ne trimită tot felul de adrese oficiale. Prin acestea eram anunțați că avem datorii restante la BRD de aproximativ 135 euro, asta în luna august a.c atunci când i-am și lăsat o adresă înregistrată prin care o rugam expres să ne ofere explicații urgente în scris despre aceste pretinse datorii însă nu s-a obosit să ne răspundă.

 

Nici nu avea cum, din moment ce ilegalitatea comisă de cei de la BRD este una atât de mare. Cum rata achitată lună de lună fără întârziere primează în fața a orice, madam Crăciunică a găsit de cuviință să blocheze sumele care se constituiau drept rate. Drept urmare, a făcut cu noi ce a făcut și cu concetățeanul nostru din auto, ne-a raportat peste tot pe unde a putut. Fiindcă nu am reușit să le dăm foc la valiză, l-am apelat pe șeful lor de la comunicare, Traian Traicu, gândindu-ne că are interesul să facă ceva și să repare această mega escrocherie. Doar că și pe Traicu, la rândul lui, l-a durut la bască. Ba chiar ne-a blocat numărul de telefon pentru a putea tace nederanjat în biroul unde doar lepra a intrat.

 

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.