19.3 C
București
miercuri, septembrie 27 2023
București 22.08°C
27 septembrie 2023

LIDL le oferă mafioților chinezi parcare gratuită

- Advertisement -spot_img

Compania cu acționariat german LIDL România i-a oferit fiului unui afacerist chinez extrem de controversat un abonament gratuit în parcarea proprie, sfidând și încălcând regulamentul afișat chiar de companie. În timp ce clienții obișnuiți au voie doar 2 h să zăbovească la cumpărături, altfel le sunt blocate roțile, chinezului Wang TaoTao nu i se aplică această regulă. LIDL România ”i-a oferit la mica înțelegere” un loc de parcare acestuia fără a-i bloca însă și roțile.

Ne apropiem cu pași repezi de a 4-a lună de când tânărul Wang TaoTao, fiul controversatului om de afaceri chinez, bătrânul Wang TaoTao – fost asociat al afaceristului român Nicoale Dumitru, proprietarul grupului NIRO, a fost surprins parcându-și bolidul de lux, un Porsche Cayanne în incinta magazinului LIDL România, locație în care mașina sa rămâne în parcare cu orele, de luni până duminică cât timp este magazinul deschis publicului.

Tânărul originar din China deține magazinul de retail din Piața Crângași, CHINA SHOP, o afacere trecută pe numele a doi prieteni care au fiecare câte 50% din companie. Chen Youyi și Wu Yufeng, cei doi asociați împinși de tânărul Tao în față, au raportat la Registrul Comerțului o cifră de afaceri pe anul 2019 de un sfert de milion de euro din vânzarea produselor nealimentare.

Privilegiul acordat de LIDL România mafioților chinezi

Când le-a fost adus din nou acest lucru la cunoștință celor de la LIDL România, Maria Lefter, șefa departamentului de Comunicare ne-a transmis următorul răspuns, după ce a verificat situația din teren: ”Pentru a asigura confortul necesar clienților pe perioada desfășurării cumpărăturilor în magazinele noastre, Lidl pune la dispoziția acestora, în mod gratuit, spații de parcare. Prin Regulamentul care este amplasat în parcările magazinelor, aducem la cunoștința clienților noștri condițiile în care pot utiliza această facilitate. Apreciem, astfel, că toate persoanele care parchează mașinile proprii în parcarea magazinelor Lidl sunt informate cu privire la aceste reguli și conștientizează importanța respectării acestora. Așadar, facem apel și la spiritul civic și ne bazăm și pe responsabilitatea fiecărei persoane care utilizează parcările magazinelor noastre pentru a respecta Regulamentul și a ne ajuta să oferim o experiență de cumpărături plăcută și civilizată”.

Lefter a omis intenționat să ne comunice adevărul, și anume că parcarea este gratuită – fapt afișat chiar în parcarea proprie însă numai pentru primele 2 h pentru clienții magazinului, din dorința de a evita penibilul, cel mai probabil. Penibil care, la fel de probabil, a trădat-o!

 

 

 

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.