-2 C
București
duminică, februarie 5 2023
București -1.45°C
05 februarie 2023

Frăția mafioților chinezi cu supermarketul LIDL

- Advertisement -spot_img

Descendent al unei familii de afaceriști chinezi extrem de controversați, tânărul de 30 de ani Wang TaoTao a sosit în România cu mult după anii 1990.  Atunci, la momentul nașterii sale, capul familiei, bătrânul TaoTao a fost expulzat din țară după ce se asociase cu unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști români la fel de controversați, Nicolae Dumitru, proprietarul grupului Niro.

Cu o regulă la vedere și clară pentru toți clienții care-și parchează mașina când vin la cumpărături, LIDL România face excepții chiar pentru afaceriștii chinezi sosiți printre primii în România. Într-o parcare a unui supermarket din capitală, conducerea LIDL România permite unui bolid de lux să își parcheze nestingherit mașina în curtea proprie, zi de zi, în timp ce pentru toți ceilalți clienți ai magazinului acest lucru este permis numai pentru 2 h. Timp limitat, cu alte cuvinte. Altfel, te trezești că ți se blochează roțile.

Proprietarul bolidului de lux din imagine care parchează în parcarea privată a LIDL România în condiții speciale fără să fie amendat, este tânărul de 30 de ani Wang TaoTao, descendentul familiei TaoTao. Wang își parchează bolidul după bunul plac inclusiv în fața Pieței Crângași, acolo unde deține prin 2 interpuși, un magazin universal dispus pe 3 etaje, China Shop, afacere cu o cifră de afaceri pe ultimul an de un sfert de milion de euro.

Conducerea LIDL România a refuzat să răspundă pe această temă publicației noastre, însă surse din Poliție au precizat pentru publicația noastră următoarele informații: ”mai mult ca sigur se ocupă de măști posibil de alea neconforme. Am înțeles că chinezii vând cutia de 50 de bucăți de măști cu 12 – 13 Ron în angro. Ei (LIDL România – n.r.) cred că le bagă în pungi și vând cu 1 Ron bucata. Dacă se implică cum trebuie vreo autoritate iese ceva la suprafață”.  

La fel de interesant e și faptul că, după solicitarea noastră, bolidul chinezului Wang TaoTao a dispărut fără urme.

 Surse din Brigada Rutieră a capitalei ne-au declarat la rândul lor: ”Poate că au o înțelegere, e suspect că nu au sesizat”.

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.