26.4 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 28.68°C
22 septembrie 2023

LIDL vinde și îmbolnăvește populația cu pește expirat

- Advertisement -spot_img

Sponsor obscur al proiectului www.cubicicletalamare.com și, implicit, al firmei lui Lucian Mândruță, Alter Media, dar și a altor proiecte comunitare, compania LIDL România face comerț în propriile magazine cu pește afumat stricat deși se laudă la colț de stradă ce mare preț pune pe sănătate.

 

Întrebată fiind ce sporturi încurajează în calitate de sponsor oficial, LIDL România prin vocea responsabilă cu comunicarea externă, Georgiana Tugearu, ne-a oferit următorul răspuns: “în primul rând, Lidl promovează un stil de viață sănătos, cu toate implicațiile acestei sintagme. Am susținut și ne dorim să susținem în continuare sportul ca o activitate regulată, care trebuie să facă parte din programul nostru, al tuturor. Încurajarea ciclismului recreațional este doar una dintre acțiunile pe care le-am întreprins până acum pentru a încuraja practicarea activităților sportive. Suntem deschiși la susținerea diferitelor maratoane sau a altor evenimente sportive care se desfășoară la nivel local sau național și chiar am fost partenerii unor astfel de evenimente de-a lungul timpului”.

O zicală românească spune că boala o simți pe când sănătatea nu. La finalul lunii august, un client care a dorit să își păstreze identitatea, care nu evita să își facă diverse cumpărături la magazinul LIDL din cartierul în care locuiește, știa că sănătatea e cel mai de bun preț al omului și că aceasta nu poate fi cumpărată. În afară de alte produse pe care le-a achiziționat din magazinul LIDL s-a oprit și asupra unui pachet în vid cu șprot afumat, fără însă să îl și verifice. La o săptămână de la achizitionare, după ce a consumat din produsul cu pricina s-a îmbolnăvit subit. Declarația s-a este una cât se poate de grăitoare: “ca întotdeauna când cumpăr produse alimentare dintr-un astfel de magazin, e de la sine înțeles pe ce mă bazez și anume, pe faptul că, dacă nu este nicio promoție sau ofertă specială, deduc că produsul este proaspăt și bun și nu pune în pericol sănătatea nimănui. Iată însă ca m-am înșelat amarnic iar ceea ce face LIDL România dincolo de orice alte mizerii corporatiste despre care presa a vorbit în ultima vreme trăgând un serios semnal de alarmă opiniei publice, comericializează la raft produse alimentare nu doar neconforme ci fără nicio dată de expirare pe produs, fapt care mi se pare nu foarte grav ci de-a dreptul scandalos. Îmi este un rău cumplit de câteva zile și nici că îmi trece durerea de stomac, de cap și toată starea generală de rău. Aștept acum să vedem ce măsuri va lua ANPC-ul după sesizarea facută”, ne-a declarat sursa citată.

La solicitarea noastră referitor la această gravă problemă, aceeași Georgiana Tugearu, șefă a departamentului de comunicare a LIDL, ne-a declarat: “LIDL România verifică în permanență calitatea produselor, dar fără a afla din ce magazin a fost cumpărat produsul și în ce dată și ce termen de valabilitate are produsul (deși tocmai aceasta este marea problemă, că el nu are nicio dată de expirare inscripționată pe ambalaj – a se vedea în imaginile alăturate) LIDL România nu poate face verificări suplimentare”.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. am cumparat de la lidl in aceeasi zi sprot afumat si macrou afumat . produsele s-au dovedit moi, putrezite ; am mancat din macrou , sprotul l-am gustat si nu mi-au placut . le-am abandonat o saptamana in frigider si am constatat ca sprotul se umpluse de mucegai . totusi , semnal de alarma : pe multe pachete cu peste scrie data primei congelari ; se stie , insa , ca produsele recongelate devin toxice ! NU IMI PLACE LIDL !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.