19.3 C
București
miercuri, septembrie 27 2023
București 20.25°C
27 septembrie 2023

Liviule, n-ai mai apucat să scrii!

- Advertisement -spot_img

Încă puțin și făceam 4 ani de când îl cunoșteam în persoană pe Liviu Iancu. Când le-a dat cu mare flit celor de la JINFO TOURS în 2017, în speță lui Carmen Pavel, atunci când aceasta i-a propus să-l atragă pe Liviu în mrejele sale extrem de deocheate, oferindu-i lui și partenerei lui de viață un sejur în spectaculoasa Irlanda, am crezut că nu-i adevărat.

Jurnalistul pur sânge din el însă se revolta. Până în adâncurile ființei lui. A simțit imediat că tot ce i se oferise miroase de la o poștă ”a pute”, cum spune poetul român.

Pe bună dreptate, de altfel.

Cunoștea pe larg toate marile țepe ordinare date partenerilor de pretutindeni și propriilor angajați de această femeie poreclită de business, Carmen Pavel. Cu toată reputația extrem de proastă în piața de turism – JINFO are la activ cu mult peste 100 de procese în instanțele românești, Liviu a încercat o apropiere firească de compania cu pricina – un subiect cu adevărat infam pentru el – mulțumită unui coleg de breaslă.

De altfel, Liviu Iancu, jurnalistul care a plecat dintre noi total neașteptat fix în momentul gloriei lui de scriitor a vrut să facă cunoscute lumii și celor care-l urmăresc și citesc și anumite detalii memorabile despre compania concurentă fraților Cristian și MariusPandel, angajatorul partenerei lui de viață, compania Christian Tour. Pe care Carmen Pavel i-a și batjocorit cu sânge rece într-o înregistrare audio fără precedent.

Așadar, Liviu ne mărturisise spre final de an 2017 că va scrie despre ceea ce văzuse și auzise cu urechile lui: faptul că angajații companiei JINFO TOURS munceau și mâncau în birourile din Jules Michelet, în ditamai centrul capitalei, cu gândacii de bucătărie pe birou.

De altfel, tot este și cel care ne atenționase politicos la telefon că frații Cristian & Marius Pandel, proprietarii Christian Tour, se pregătesc să ne cheme în instanța de judecată pentru ceea ce a spus proprietara JINFO TOURS despre ei, poreclita femeie de business Carmen Pavel. Nu știu însă dacă Liviu a mai apucat să afle că, chiar cei apropiați de sufletul și inima sa, dar și a partenerei lui de viață, angajatorul ei, compania Christian Tour și-a luat o mare lecție în prima instanță de judecată pierzând toate cele 3 procese intentate nouă plus o mulțime de bani, câteva zeci de mii de euro. Însă, chiar și în condițiile date, când Liviu nu a mai apucat să scrie despre gândacii și penalii de la JINFO TOURS din varii motive, memoria va lăsa sigur urme despre ceea ce i-am promis noi lui Liviu Iancu atunci când ne-a sunat prietenește să ne spună că ne paște un proces în instanță.

Christian Tour, stați pe aproape!

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.