1.2 C
București
duminică, ianuarie 29 2023
București 2.20°C
29 ianuarie 2023

Mafiotule, fă-ți singur bagajele și du-te acasă!

- Advertisement -spot_img

În ultimele două zile citesc peste tot prin mass media cum se „golănește” actualul ministru de Interne legat de teza sa de doctorat despre care nu doar că existau suspiciuni de plagiat, ci evidențe notorii legate de „scriitura sa. Penelistul Lucian Bode reclamâ în instanță fel și fel de fapte pe care numai mintea sa pricepe să le facă.

Să cheme în instanță Universitatea din Cluj, care a invitat experți internaționali să verifice ceea ce Bode a publicat pe zona academică, lăudându-se că n-a comis o astfel de enormitate în lucrarea sa de doctorat, mi se pare deplorabil cel puțin.

Nici nu vreau să mâ gândesc ce ar face Bode în cazul ăsta, dacă ar fi pus în situația sau mai bine zis chiar obligat să se prezinte la detectorul de minciuni.

Țin minte că într-o investigație pe care am publicat-o în urmă cu vreo doi ani de zile, legată de niște români sechestrați în larg care lucrau pe o plaftormă petrolieră deținută de un magnat român, mai precis pre vremea când actualul ministru de Interne conducea Ministerul Transporturilor, ne-a apelat telefonic să ne comunice faptul că instituția pe care o conducea la acea vreme se va implica cu toată forța și priceperea pentru a gestiona criza românilor sechestrați în larg, care făceau grevă la sute de kilometri în largul mării fiindcă angajatorul lor nu le achitaseră drepturile salariale pe ultimele luni. Zis și făcut.

Angajatorul românilor sechestrați în larg despre care noi am scris aici, a făcut atâtea presiuni încât bieții oameni au fost culcați la pământ, rămânând pur și simplu muți. Nu mai dădeai de niciunul, parcă intraseră toți în pământ.

Cum politica e o mare curvă, cum bine se știe, Bode a ajuns într-un alt guvern, la cârma Ministerului de Interne, o instituție de forță a statului român, căreia i se subordonează direct Poliția Română, Poliția de Frontieră, Jandarmeria Română, Imigrări, șamd.

Toate instituțiile din subordinea acestui minister, nu cred că există excepție, condus de actualul ministru de Interne sunt unse și pline până la refuz cu oameni care nu fac cinste deloc uniformei pe care o îmbracă.

Unul dintre cazurile flagrante este cel despre polițiștii de la Alba Iulia, pe care noi „i-am botezat” cu o operațiune specială chiar de Bobotează.

În momentul în care actualul premier Nicolae Ciucă era interimar la Palatul Victoria și urma să devină ceea ce este azi, i-am povestit un episod despre care Ciucă ne-a asigurat că Bode a fost informat și va dispune rezolvarea chestiunii cu pricina. Ne-am lămurit imediat că Bode nu doar că nu e în stare să mintă frumos, ci își bate joc de noi toți chiar din fruntea unui minister copleșit de abzuri și infractori de cea mai joasă speță. E adevărat că pădure fără uscături nu există, dar nu e moral să fii mafiot atunci când conduci cel mai mare minister din România.

RD

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.