-0 C
București
luni, februarie 6 2023
București 0.82°C
06 februarie 2023

Oare Bode de la Interne știe bătaie?

- Advertisement -spot_img

În urmă cu vreo 7 zile, unul dintre colegii noștri de breaslă pentru care avem toată admirația, jurnalistul Alex Nedea, publică o postare pe contul personal de Facebook în care povestește ce s-a întâmplat după dezvăluirile pe care le-a făcut în legătură cu mafia lemnului din țara Bucovinei, zona Dealu Negru.

Fiindcă a mai rămas o mână de oameni de toată nădejdea în țara asta, printre care activistul de mediu Tiberiu Bosutar, Nedea îl dă drept exemplu civic pe acest mare patriot – arătând și ce atitutudine a avut însuși ministrul de Interne, Lucian Bode în perioada în care activisul de mediu împreună cu 2 jurnaliști la fel de cunoscuți au primit de la mafioții locali, direct în pădure, o bătaie soră cu moartea. Fără să se screme prea mult, actualul ministru de Interne, Lucian Bode a declarat presei că ”lemnul din pădurile Bucovinei se tăia legal” la momentul la care cei 3 fuseseră bătuți crunt în pădure fiindu-le pusă viața în pericol la modul cel mai serios. Deșteptul de Bode însă, habar n-are ce înseamnă să iei bătaie și să-ți dea mafiotul una-n bot. Cu toate că internauții lui Nedea asta și-ar dori să vadă, un ministru bătut la fel de crâncen pe cât au fost bătuți cei 3 despre care am pomenit mai sus.

 

Poate doar așa ar fi fost făcută atunci o anchetă cu adevărat pe cinste, fiindcă altfel nu pot să înțeleg cum, același ministru de Interne, a făcut la câteva săptămâni distanță o declarație care te face să-i dai cu 2 pumni mai mult în zona frontală și occipitală. 

Au fost constatate 33 de infracțiuni” a declarat Bode săptămâna trecută, când a ieșit public să spună că a fost finalizat controlul la Dealu Negru.

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.