19.3 C
București
miercuri, septembrie 27 2023
București 20.65°C
27 septembrie 2023

România, naște-o urgent pe Maia Sandu!

- Advertisement -spot_img

Țara asta a noastră nu mai are nicio șansă dacă nu o naște urgent pe Maia Sandu. Chiar pe ea, căci ce se întâmplă în Moldova de dincoace de Prut în aceste zile teribile pentru democrația europeană autentică, dar și în Muntenia sau Dobrogea și în tot Banatul și întreaga Românie este crimă în masă.

Oamenii sunt într-un pericol cât Casa Poporului și Pentagonul la un loc.

Vorba unui mare rezervist militar, președintele Asociației Stop Discriminării Cetățenilor, maiorul cu trese adevărate și doctorul în fizică Dan Bazavan.

România colcăie și pute infect a corupție.

Inițiatorul Asociației Civice Stop Discriminării Cetățenilor mi-a zis că trebuie un reset total al societății românești. Reset politicieni, reset economic, reset executiv, reset justiție, reset Constituție, reset total și crescut de la zero statul democratic, care să fie al nostru, al tuturor. Nu a lui Iliescu, nu a lui Roman și nici a altcuiva din politică. Restul nici la gunoi nu merge aruncat, spune Dan Bazavan, căci gunoiul poate ataca rădăcina nouă. După părerea acestui militar și roman pur sânge asta va fi adevărata Revoluție, Revoluția inteligenței și a materiei cenușii, nu așa cum s-a petrecut cea din 1989 cu vărsare de sânge nevinovat.

Tot el mi-a spus, îl citez, că nu-i este frică de avocați, de interlopi, de infractori cât mai ales de această justiție de Dâmbovița. Justiția criminală și judecătorii ei corupți. Corupți până în măduva oaselor. Rând pe rând le vom face publice toate aceste acțiuni care caută cu orice preț să îți taie beregata sau să îți sfărtece ființa cu totul. Sunt puțini cei care luptă așa cum face Dan Bazavan în persoană, cu curaj și demnitate, de cele mai multe ori cocoțat pe treptele celor mai importante instituții ale statului român strigând în gura mare: JOS HOȚIA, JOS PROSTIA și MARȘ CU AMNISTIA.

Nici măcar președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție din România nu a putut oferi garanții atunci când i-a fost invocată oficial, într-o întâlnire mai discretă cu presa acreditată, calitatea actului de justiție a tuturor românilor la instituția pe care aceasta o prezidează. Ne-a zis că ea personal nu garantează decât ce stă în propriul ei pix, însă I.C.C.J ar trebuie să reprezinte o emblemă și un adevărat etalon în materie de condamnări date pe lege, strict pe lege fie că vorbim de procesele penale ajunse la final fie că vorbim de cele civile.

Fix de Mărțișor i-am făcut o solicitare publică președintei Curții de Apel București, prima de altfel și am rugat-o să ne comunice care este și care va fi relația cetățeanului cu actul de justiție înfăptuit la cel mai înalt nivel și la ce ar trebui să se aștepte el în condițiile în care, chiar la instituția cu pricina, au existat de curând dovezi clare de încălcare flagrantă e legii. Aici este și mai grav fiindcă au trecut 6 luni de zile și nu am primit niciun răspuns oficial din partea doamnei judecător, nici măcar unul.

Tolontan a zis-o bine în dezbatarerea online pe care a avut-o alături de Cristian Tudor Popescu, Paul Radu, moderatorul Claudiu Pandâru și Cosmin Savu de la ”România te iubesc” legat de jurnalismul de investigație.

În România urmează cel mai probabil o CRIMĂ la adresa acestora pentru tot ceea ce fac în slujba cetățeanului și al intersului public. Căci târâți în justiție au fost și sunt, amenințați au fost și sunt, bălăcăriți au fost și sunt.

Deci, nu-i așa că avem nevoie să o naștem pe Maia Sandu?

RD

 

 

 

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.