28.6 C
București
miercuri, septembrie 27 2023
București 29.90°C
27 septembrie 2023

Cel mai iubit și hulit organ

- Advertisement -spot_img

„Îi mulțumesc mult presei”, au fost ultimele cuvinte cu care premierul desemnat Marcel Ciolacu și-a încheiat azi scurtul său briefing de presă legat de ororile de la azilul groazei din Voluntari, un alt tărâm preferat de fieful Partidului Social Democrat.

Presa care a făcut dezvăluirile însă nu era presa pe care el și PSD au finanțat-o cu bani grei. Din bani publici.

Cred cu tărie faptul că presa de investigație care a demascat atrocitățile din perimetrul guvernării Firea Pandele din vecinătatea Bucureștiului, trebuie să meargă mai departe pe fir pentru vedea și găsi eventualele legături cu Ciolacu însuși și gruparea sa de afaceriști, căci acestea indiscutabil există. Noua investigație a jurnaliștilor trebiuie să arate și o altă față a noului premier desemnat, poate chiar adevărata sa față. Fiindcă altfel, dacă reacția lui de azi a fost doar că să nu piardă partidul în sondaje, poate chiar și o nouă guvernare anul viitor și nu a făcut-o ca să arate că are ce trebuie între picioare, ne „vor mânca” cu totul. Oricum au mai rămas puțini pe baricade, în loc să luptăm în număr cât mai mare în așa fel încât să putem transforma țara asta într-un tărâm de vis.

Nu pot să cred că hoțul care strigă hoții e cel mai cinstit om din guvern. De aceea a și țipat atât de apăsat azi în ședința de guvern de la palatul Victoria. Pentru a crede că vor să schimbe ceva. Însa acest ceva este un sistem atât de corupt și de mincinos că nici însuși Ciolacu cu ai lui nu-l vor descoase decât dacă-l dărâmâ. Și atunci apare întrebarea care vine mai degrabă din fizică, cum să se dărâme el pe el?

Apropo de DIICOT…

Deunăzi, am fost prezent la Tribunalul București într-o cauză în care subsemnatul a fost chemat în judecată de Marius Pandel, fratele cel mic care conduce tour operatorul român Christian Tour. La termenul din 09.06.2023 trebuia să fie adus în fața instanței, cu mandat de aducere, directorul de operațiuni al acestei faimoase companii din domeniul turismului, Marius Berca, propus martor chiar de șeful lui suprem. Fiindcă în parcarea publică din spatele Tribunalului, care era plină ochi, DIICOT are rezervate câteva zeci de locuri de parcare, mi-am lăsat mașina parcată în fața celor destinate exclusiv magistraților DIICOT. După care, evident, am plecat în sala de judecată lăsând în geam legitimația de presă, cu numărul de telefon aferent. Ca un făcut, nu trece de ora 11.00 și îmi sună telefonul dându-mi clar de bănuit că cineva vrea să plece din parcare. În 12 secunde cât am vorbit la telefon anunțând-o pe doamna care dădea să plece din parcarea DIICOT că ajung numaidecât (print screen-urile făcute la apelurile telefonice demonstrează că nu a durat mai mult de 3 minute până am apărut în parcarea publică), în fața mașinii mele doamna se precipita în fel și chip în văzul tuturor, cu telefonul la ureche, alarmând toate organele de poliție de parcă hoțul scăpase din fața ei. Îmi este jenă să vă spun ce atitudine a avut doamna respectivă, crezând că-i procuror DIICOT. Dar vis a vis de Ciolacu, care a mulțumit presei pentru ce face, avocata care m-a bălăcărit a fost fudulă rău – o cheamă Roxana Goicea și reprezintă Baroul București, căci presa, mi-a zis ea, e ruptă de foame și needucată.

RD

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.