-2 C
București
duminică, februarie 5 2023
București -1.45°C
05 februarie 2023

Mircea Băsescu în cătuşe

- Advertisement -spot_img

Făcu ce făcu Mircică şi se  pricopsi cu o pereche  de cătuşe. Pretenia cu alde Bercea Mondialu, de care nu s-a căit niciodată,  ridică scandalul la nivel naţional. Mircea Băsescu ori e prost, ori e tâmpit, dacă a fost în stare să intre în cârdăşie cu nişte oameni certaţi cu legea de când au venit pe lume. S-a prins în hora infracţionalităţii,  nutrind convingerea că clanul din Drăgăneşti Olt va fi adus la tăcere printr-o plângere de şantaj la DNA, care, s-a văzut clar, s-a întors ca un bumerang împotriva lui. Rar se poate întâlni un aşa om  naiv, ca să nu zic fără creier,  dacă a acceptat să facă trafic de influenţă contra cost pentru neamul lui Anghel Mondialu.  A crezut că îi duce de nas cu intervenţia la magistaţi pe nişte indivizi periculoşi, pregătiţi în orice moment să-l dea în gât pe fratele mai mic al preşedintelui. L-au lucrat la Mircea până l-au înfundat, dovadă fiind arestarea celui care se plângea că este şantajat.

În acest mod, finul din Drăgăneşti, în prezent  închis pentru tentativă de omor, i-a legat  o piatră de gât şi locatarului de la Cotroceni. Bietul Traian, vădit afectat de ce a fost în stare să-i facă al său frate, se vede strâns cu uşa din cauza prostiei comise cu bună ştiinţă de un personaj de două parale, fără inteligenţă şi besmetic din cap şi până în picioare. Doar un prostănac putea să creadă că nemul lui Bercea Mondialu nu se va  răzbuna pe el,  atâta timp cât tăticul lor are de ispăşit o condamnare de opt ani. Interlopii au cerut banii înapoi, Mircică a  zis că este şantajat şi că DNA trebuie să intervină. Momentul capului în gură, constând din difuzarea pe post a unei înregistrări devenită imediat probă la dosar, i-a pus capac celui care s-a angajat să facă trafic de influenţă pentru a-l scăpa de puşcărie pe Bercea Mondialu. Aşa i-a fost scos  pe nas băsismul fratelui Mircea.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. Ma intreb cine l-a dotat pe interlop cu o astfel de aparatura de inregistrat si cine l-a invatat sa puna intrebari lui Mircea Basescu aidoma unui procuror. Mercedes Mondialu, parca asa il cheama pe fiul puscariasului, pare sa fi fost instruit de cineva inainte de a vorbi cu retinutul Mircea despre bani. L-a impins pe asta sa spuna tot ce a dorit, pe urma l-a convins pe controverstul Abraham sa trateze cu Antena 3 difuzarea materialului pe post. Prea se leaga toate, nu vedeti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.