25.2 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 26.87°C
22 septembrie 2023

Mutul care trimite moartea la locul de joacă

- Advertisement -spot_img

Primarul sectorului 6 al capitalei, PSD-istul Gabriel Mutu, se joacă în prezent cu destinul copiilor mici lăsând părculețul și locul de joacă din cartierul ANL din Godeni într-o stare mai mult decât deplorabilă și extrem de periculoasă. În plus, printr-o adresă oficială adresată redacției noastre, Mutu își dă în stambă declarând că există un program zilnic de întreținere a parcurilor și locurilor de joacă din sectorul 6. Însă este doar populism. Colac peste pupăză, Mutu scoate din visteria Primăriei pentru o oră de concert susținut de Connect-R peste 6000 euro, în timp ce, pentru latino lover-ul Pepe, pentru aceeași prestație, Mutu dă 3000 de euro. Împreună cu sonorizarea aferentă de 10.000 euro.

Locul în care copiii sunt așteptați la locul de joacă. Mutu nici atât!

Ridicat pe vremea fostului edil șef al Primăriei sectorului 6, Cristian Poteraș, în condiții cel puțin suspecte, care ascunde grave erori de proiectare și execuție despre care mass media a relatat cu vârf și îndesat aici, în cele din urmă fiind hărțuită în justiție, cartierul de locuințe ANL din cartierul Godeni are un regim cu totul și cu totul special în spectrul pieței imobiliare din România. În trecut, autoritățile publice locale au fost complice la ceea ce urma să se construiască în imediata vecinătate a Lacului Morii din zona Crângași, un proiect imobiliar care abundă în escrocherii și enormități de tot felul. În prezent, în mandatul noului primar de sector,  Gabriel Mutu, locul de joacă al copiilor din acest ansamblu de locuințe este lăsat în paragină și degradare continuă punând în real pericol viața copiilor care caută să se joace în apropierea caselor unde locuiesc.

Mutul care nu e mut destul vorbește numai în dodii

Mai mult decât atât, Gabriel Mutu face declarații populiste din care reiese faptul că: ”echipele din cadrul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 au un program zilnic de întreținere a acestuia, dar și a tuturor parcurilor situate în sector”. Nu mai departe de anul acesta, Mutu i-a invitat în 27 Mai pe Connect-R și Pepe să susțină un moment artistic în parcul Moghioroș din capitală, plătind fiecăruia în parte suma de 6000 de euro, respectiv 3000 de euro pentru latino loverul României în condițiile în care sonorizarea evenimentului a costat bugetul local peste 10.000 euro. Trecut vara aceasta printr-o experiență uluitoare cu propriul copil, Ionuț Soare, tatăl unui băiețel de doi ani ne-a declarat: ”în acest ansamblu de locuințe construit de ANL după capul și știința celor mai corupți din system, un ansamblu destinat exclusiv tinerilor până în 35 de ani, mai domnesc printre noi și azi nișe fosile a regimului comunist, care nu doar că nu aveau ce căuta să locuiască lângă noi însă nici nu trebuiau lăsate să apară sau să se implice în viața comunității de aici. Dacă se prefăceau odată că vor să facă ceva în acest ansamblu era pentru că făceau în așa fel încât luau bani de la anumiți proprietari și-i băgau direct în buzunar. Direct la negru, fără chitanță. Pentru locul de joacă nu au niciun interes, de ce să facă ceva în direcția aceasta? Copilul meu a vrut într-o zi să se joace în parc urcându-se pe toboganul mare, însă când a vrut să pășească pe ultima treaptă a scărilor aceasta lipsea. A urmat o căzătură zdravănă, de la aproximatix 2 metri înălțime care s-a soldat nu doar cu o sperietură ci și cu mari vănătăi și scrânteli. Doar că rezultatul trebuie interpretat în adevăratul sens al cuvântului. Mutu ăsta este un perfid și un inconștient, pe cuvânt de onoare!”.   

 

 

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.