-0 C
București
luni, februarie 6 2023
București 0.82°C
06 februarie 2023

Numiri aberante în fieful dâmboviţean al Rovanei Plumb

- Advertisement -spot_img

În anul 2012, Rovana Plumb şi staful său şi-au stabilit sediul de campanie la hotelul King din Târgovişte. După o lună de campanie electorala, nota de plată pentru cazare şi masă nu a fost facută cu bani ci cu mici intervenţii. Fiul lui Sergiu Nicolaescu, patronul hotelului a fost cooptat în staful lui Andrei Plumb, fiul ministresei şi viitor candidat la Primăria Târgovişte iar un nepot, Ionuţ Ghiţă a ajuns Comisar Şef  la Garda de Mediu Dâmboviţa. În urmă cu şase luni, Ghiţă a renunţat să mai fie şofer distribuitor la o brutărie şi a fost trimis la Bucureşti, unde timp de cinci luni a fost comisar la Garda de Mediu. După ce a acumulat această vastă experienţă, a fost trimis înapoi la Târgovişte şi numit Comisar Şef.

Luna aceasta Ghiţă a susţinut la Bucureşti examenul de definitivat pe post, la care nu a obţinut decât 46 de puncte. A făcut repede o contestaţie şi acum se trag intens sforile pentru menţinerea sa în funcţie. Această numire ilogică nu este singulară, Rovana Plumb având şi alţi clienţi ce trebuie ajutaţi. De exemplu, la TBRCM Bucureşti, Sucursala Pucioasa, mai exact complexul balnear Ceres a fost uns director Dorel Arsenoiu, un individ care nu are nici măcar brevet de turism, dar care a avut marele merit de a fi lucrat ca agent de vânzări la firma Scapino SRL, al cărei patron, Marin Sebastian este bun prieten cu Andrei Plumb. Iar cu o asemenea susţinere din spate chiar că nu a mai contat că Arsenoiu a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte şi de la ieşirea sa din penitenciar nu a fost încă reabilitat pentru fapta sa.

 

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

2 COMENTARII

  1. Unii muncesc cu anii in campanie electorala,iar asta nu face nimic si ajunge comisar sef. Rusine sa va fie doamna Ministru ca v-ati facut de ras cu el.

  2. El nu a fost in stare sa-si conduca nici propria afacere,dar o institutie a statului??
    Sunt atâtia oameni capabili in PSD!Oare de ce il tineti pe asta in brate??
    V-ati facut de ras cu el,va stie o tara intreaga!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.