-2.5 C
București
duminică, februarie 5 2023
București -1.96°C
05 februarie 2023

Numirile în Guvern, amânate. Dezbaterile USL continuă marți

- Advertisement -spot_img

iohannisPrim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, că nu s-a ajuns la o concluzie finală privind numirea sa în funcția de vicepremier și ministru de Interne pentru că este necesară o modificare a structurii Guvernului, care ar putea fi luată marți, în ședința USL.

”Nu am ajuns la o concluzie, pentru că nu ne-am propus asta. O altă întâlnire va avea loc mâine (marți – n.r.), la care vine toată lumea pregătită cu propunerile pe care vrea să le facă”, a precizat Klaus Iohannis.

De asemenea, prim-vicepreședintele PNL a precizat că în momentul în care în cadrul Uniunii se va ajunge la un acord, noua structură a Guvernului va merge în Parlament pentru validare.

Klaus Iohannis a declarat totodată că în ceea ce priveşte renunţarea la funcţia de primar, pentru ocuparea funcţiei de ministru, va lua o decizie conform legii, fără să ceară vreo excepţie sau vreo modificare a normelor.

”Acest lucru este treaba mea şi nu am neapărat nevoie de sfaturi decât dacă le cer. (…) Vreau să clarific că acest lucru e treaba mea şi nu am nepărat nevoie de sfaturi decât dacă le cer eu. Pe de altă parte, e clar că noi, PNL, nu vom merge niciunde să cerem o lege pentru un om şi nici eu nu am de gând să intru într-o situaţie discutabilă. Reafirm determinarea mea de a deveni vicepremier şi ministru de Interne şi voi face toţi paşii ceruţi de lege pentru a fi şi în legalitate şi a clarifica orice discuţie care s-ar pune înainte de a deveni vicepremier şi ministru”, a spus Iohannis.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.