-2 C
București
duminică, februarie 5 2023
București -2.10°C
05 februarie 2023

Oana, silicoanele şi şantajul

- Advertisement -spot_img

,,E firavă sărăcuţa. Prea multe s-au adunat pe capul ei’’.

Aşa se plângea coana Marioara Zăvoranu când fiica sa Oana a încercat să se „sinucidă” cu o pastilă de … aspirină! Era prin aprilie 2013. Ce nebunie a mai fost cu informarea naţiunii despre acest mare eveniment! Televiziunile au transmis în direct imagini cu celebra artistă chiar din camera de gardă. Breaking news a fost scris cu litere de-o şchioapă, emisiunile din program fiind înrerupte ori de câte ori maşina Smurd-ului trecea printr-o intersecţie. Efectul mediatic a fost unul necruţător. Vâlvă mare. Tensiune maximă. Consecinţe. Dunărea şi-a întins spinarea reversând-se peste maluri, Carpaţii şi-au scuturat coamele, iar unul din grupurile nucleare de la Cernavoda a « sărit » din sistem. Nu are rost să mai spun ce stare de nelinişte se instaurase în cancelariile europene.

N-o mai lungesc. De data asta, Oana Zăvoreanu, diva care îi dorea adoratei sale mame – să fie vreo patru ani de atunci- să moară îngheţată în tomberon, n-a mai sunat la 112 după ajutor. I-au ieşit în întâmpinare poliţiştii, care au mirosit prin „mijloace specifice” că Oana ar avea ceva probleme, de data asta cu legea. Băieţii de la Poliţie, ştiind-o cât de „firavă ”este biata fată, au vrut să o întrebe aşa, ca de la anchetator la şantajor, oprind-o în trafic, dacă nu cumva constrângerea în valoare de 10 mii de euro nu-i cade greu la stomac. Atenţi şi grijulii, au crezut că teancul de bancnote, primite de în regim de ameninţare de la medicul estetician Marek Valcu, îi va pune silicoanele în pericol, lucru ce ar fi însemnat o nouă intervenţie chirurgicală la o clinică specializată, alta decât cea a medicului şantajat că dezvaluie informaţii compromiţătoare despre el. Cum să laşi o asemenea persoană într-o stare de risc maxim?

Simt nevoia să reamintesc cititorilor că Zăvoranca are ceva antecedete în materie de audieri. Să fim noi sănătoşi câte declaraţii a dat în faţa poliţiştilor şi magistraţilor fosta soţie a lui Pepe în cazul dosarului privind excrocheria pusă la cale de celebrele vrăjitoare Vanessa şi Mellisa, în joc fiind suma de 450 de milioane de euro! Nu deschid acest dosar, spun doar că fata asta o caută cu lumânarea de câte ori iese din casă. Avem un personaj care reuşeşte să se afirme prin fapte reprobabile, unele cu caracter penal, dacă e să mă iau după flagrantul organizat de poliţişti cu numai câteva zile în urmă.

O ştim cu toţii, Oana Zăvoranu o poate lua razna când este vorba de ameninţări. Ea judecă mai mult cu… ficatul, ca dovadă că a apelat la şantaj pentru a-l pune la respect pe un medic care, conform declaraţiilor făcute recent , i-a schimbat silicoanele de mai multe ori. Dosarul procurorilor pare să reflecte o faptă de natură penală, care, în mod normal, nu are cum să nu fie pedepsită cu lipsire de libertate de Codul Penal. Audierile au durat mai multe ore, dovezile strânse fiind clar în defavoarea pesoanei care l-a şantajat pe estetician. Nu spun că artista de renume naţional, european şi planetar este vinovată. E treaba justiţiei să clarifice cazul. Afirm doar că există nenumărate dosare penale care s-au finalizat cu condamnări la închisoare pentru ameninţări şi şantaj. Ori, în cazul de faţă învinuita are un flagrant cu 10 mii de euro la activ. Culmea, Oana Zăvoranu zice şantaj şi râde! E firavă sărăcuţa…

Eliade Bălan

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.