16.5 C
București
marți, martie 21 2023
București 17.23°C
21 martie 2023

Barosanul din conducerea Poliției Capitalei

- Advertisement -spot_img

Comisarul de poliție Ovidiu Tican a fost plimbat în ultima jumătate de an de la un sector la altul de șefii săi, încât acesta a reușit în ultimul timp performanța unică în Direcția Generală de Poliție a Municipiului București de a fi concomitent șef al Poliției a două sectoare din capitală, potrivit informațiilor oficiale afișate pe site-ul instituției.

Luna februarie a acestui an nu-l mai găsea la conducerea Poliției Sectorului 6 al capitalei pe comisarul Grigore Brândușescu, însă acest lucru nu dădea deloc de gândit actualului șef al Poliției Capitalei, comisarul Bogdan Berechet.

Pe pagina de prezentare a instituției care ar trebui să aibă grijă non stop de ordinea și siguranța cetățenilor care locuiesc și trăiesc în cel mai mare oraș din țară, se regăseau informații care nu făceau deloc cinste acestei instituții. La acel moment, la sugestia noastră, adjunctul lui Berechet, comisarul Radu Gavriș (de care au încercat să-și bată joc mai mulți capi ai Poliției Române – n.r.) a intervenit și a remediat imediat informația apărută total eronat pe website-ul instituției.

Rând pe rând însă, pe aceeași pagină publică de internet apăreau informații despre comisarul Ovidiu Tican, care ba era șef al Poliției într-un sector al capitalei, ba în altul. Același lucru s-a întâmplat și cu fostul șef la Secției 20 de Poliție, comisarul Ernest Curtașu. După apariția dezvăluirilor publicației noastre din materialul de aici, Curtașu a fost mutat de la conducerea secției din Crângași într-o poziție inferioară tot în arondismentul Poliției Sectorului 6 al capitalei, care la acel moment era condusă de comisarul Ovidiu Tican, în calitate de împuternicit. După care a dispărut de peste tot din conducerea secțiilor de Poliție din capitală. Total inexplicabil.

La acel moment al dezvăluirilor, șeful Poliției Capitalei, comisarul Bogdan Berechet, ne-a lăsat un mesaj destul de interesant care sună așa: ”Vă mulțumesc, ați procedat foarte corect!

Așteptăm punctul de vedere al conducerii Poliției Capitalei referitor la acest subiect, după care îl vom face public.

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.