16.5 C
București
marți, martie 21 2023
București 18.09°C
21 martie 2023

Darul nestemat a lui Nicușor Dan

- Advertisement -spot_img

O plimbare prin cel mai cunoscut parc din București, denumit și parcul simbol al capitalei, într-o zi toridă de vară, ca cea de acum, trebuie să-ți producă bucurie și satisfacție la cote maxime, la pachet cu o porție de divertisment, timp de calitate și multă, multă relaxare. Cu certitudine, acestea provin de la tot ceea ce vezi și constați în jurul tău atunci când vrei să-ți delectezi mintea, ochii și sufletul cu o adevărată ieșeală, cum ar fi zis și acum celebra reclamă.

Voie bună, copii care se joacă în plăcerea lor nevinovată, terase și chioșcuri care livrează trecătorilor prompt și bine produse de calitate, familii, cupluri și îndrăgostiți plimbându-se încet în jurul lacului care n-a secat, bănci și alei impecabil de curate, spectacole în aer liber, copaci și flori bine îngrijite

Să nu mai vorbim de faptul că, orice plimbare, mai ales făcută seara, ar trebui să te răcorească mai ales.

Însă ceea ce face în aceste zile cu și din parcul Cișmigiu primarul general al capitalei, Nicușor Dan, întrece orice imaginație. Chiar și a celui mai chinuit și bolnav om de pe planeta pâmânt.

De vei păși pe seară la o plimbare spre aleile din parcul Cișmigiu, cu intenție sau fără intenție, cum ar zice judecătorii, cu copii sau doar cu nevasta de mână, te inundă instant un miros de rahat de pasăre exacerbat și realizezi ce slalom trebuie să faci printre cele mai prețioase daruri oferite de primarul absolut al capitalei, Nicușor Dan, bucureștenilor și turiștilor care ne vizitează Centrul.

Rahat de ciori! Totul este plin de astfel de daruri extraordinare oferite de cel mai votat primar al capitalei: bănci, alei, boutiquri deposedate de mese și de scaune, terasele închise din motive doar de el știute, locurile de joacă, șamd.

Asta dacă nu cumva ai vomitat deja până s-o întinzi la sănătoasa!

https://anchetespeciale.ro/wp-content/uploads/2022/08/IMG_5936.mov

- Advertisement -spot_img
Anchete Speciale
Anchete Speciale
O publicatie independenta mereu în forma
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.