-0 C
București
luni, februarie 6 2023
București 0.84°C
06 februarie 2023

Peste 50 de primari din Argeș, audiați în dosarul în care este urmărit penal președintele CJ Argeș

- Advertisement -spot_img

dnaUn număr de 54 de primari de comune din județul Argeș au fost citați, luni, să se prezinte la Serviciului Teritorial al DNA pentru a fi audiați într-un dosar privind atribuirea unor contracte de consultanță. În același dosar sunt urmăriți penal, încă din 2011, și deputatul PSD Mircea Drăghici și președintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu.

Primarul comunei Budeasa, Ion Ștefan, a fost primul care a ajuns la sediul DNA. El a mai fost audiat și anterior ca martor în acest dosar. La ieșirea de audieri, Ion Ștefan a declarat că i s-a comunicat că are calitatea de suspect în dosar. De asemenea, el a mai precizat că este exclusă orice influență din partea lui Constantin Nicolescu și a deputatului PSD în alegerea firmei de consultanță, dar a admis că strategia de dezvoltare a fost făcută de o firmă a lui Mircea Drăghici, care nu era parlamentar la momentul respectiv.

„Am discutat cu reprezentanţii firmei. Aveam dreptul să aleg firma, era un contract de până în 5.000 de euro şi puteam să solicit orice firmă. Am ales-o pe asta, am stat de vorbă cu colegii, de la unul la altul s-a transmis”, a declarat Ion Ştefan.

Procurorii DNA au început urmărirea penală, pe 28 februarie 2011, împotriva deputatului Mircea Drăghici şi a preşedintelui CJ Argeş Constantin Nicolescu, într-o cauză care vizează atribuirea unor contracte pentru realizarea de studii de fezabilitate în mai multe localităţi.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.