16.5 C
București
marți, martie 21 2023
București 17.05°C
21 martie 2023

Primăria Generală va avea un site nou, de 5 milioane de lei

- Advertisement -spot_img

site pmbPrimăria Generală a Muncipiului București va avea un site nou. Noua platformă va costa 5 milioane de lei. Consilierii generali au aprobat un proiect de hotărâre care prevede înlocuirea actualului site al Primăriei Generale.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, noua platform urmărește să permită noi servicii informatice pentru cetăţeni şi să se integreze cu aplicaţiile deja existente.

Proiectul, în valoare de 5 milioane de lei, urmează să fie implementat în doi ani, în primul an alocându-se 2 milioane de lei, iar restul în următorul an.

Costurile de implementare defalcate sunt reprezentate de: management de proiect şi consultanţă – 384.503,21 lei, soft de bază – 425.400,5 lei, hardware 592.239,9 lei, dezvoltarea şi implementarea sistemului – 2.531.600,64 lei, organizarea şi realizarea cursurilor de instruire a personalului 98.513,81 lei, fără TVA.

Rezultă un cost total fără TVA de 4.032.258,06, la care se adaugă taxa, în valoare de 967.741, 93 lei.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. Da , pretul pare aproape,poate chiar sub de realitatea efortului depus(a se subintelege , conceptie, instalare,configurare si programare).Cu o precizare despre titlul articolului, nu este vorba de un site .Cuvintul site in contextul titlului denatureaza obiectul acestor costuri.Este un sistem informatic complex, pe lunga care , cascada de dite0iri de la ASE , este o simpla joaca.In sfirsit , Bucurestiul va fi reprezentat printr-un sistem ca lumea.Finalizarea, sper sa fie pe masura asteptarilor.Nu de altceva dar orice ar fi , Influenta personalitatii profesionale a domnului primar general Sorin Oprescu se face simtita si in acest fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.