-0 C
București
luni, februarie 6 2023
București 0.84°C
06 februarie 2023

Primarii PDL Cluj îi cer președintelui Traian Băsescu salarii mai mari

- Advertisement -spot_img

basescu-bocPrimarii PDL din Cluj s-au plâns președintelui Traian Băsescu de salarii prea mici. De asemenea, ei susțin că sunt neîndreptățiți privind repartizarea banilor de către Guvernul Ponta.

”Oamenii mi-au spus în primul rând că s-a minţit cu mărirea salariilor primarilor, s-au plâns că nu li se mai dau banii la şcoli ca să acopere costurile pentru toţi elevii şi cu greu facă faţă cheltuielilor şcolilor, s-au plâns că sunt discriminaţi la repartizarea banilor. Asta e”, a spus preşedintele Traian Băsescu, luni, întrebat despre ce a discutat cu primarii PDL.

Vicepremierul Liviu Dragnea declara, în noiembrie 2013, că primarii vor beneficia de salarii mai mari, precum și de schimbarea sistemului de calculare a acestora în funcție de numărul de locuitori ai localităților. Potrivit lui Dragnea, toate aceste schimbări sunt cuprinse în proiectul care va modifica legea administrației locale.

Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat sâmbătă şi duminică la Cluj-Napoca pentru a participa la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară. El a avut de asemnea o întâlnire cu liderii PMP, printre care s-au numărat o serie de miniştrii din Guvernul Boc şi foşti conslilieri prezidenţiali care s-au alăturat Mişcării Populare. El a fost constant însoţit de Emil Boc, care l-a şi condus luni dimineaţă la aeroportul Avram Iancu din Cluj, de unde a plecat spre Bucureşti cu un avion de linie, luni dimineaţă.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.