21.3 C
București
vineri, septembrie 22 2023
București 25.86°C
22 septembrie 2023

Primarul penal din Butimanu mituieşte oamenii cu peşte alterat – VIDEO!

- Advertisement -spot_img

În judeţul Dâmboviţa expresia „mafia cărnii” nu există. În special pentru primarul pedelist al comunei Butimanu, Marin Dragnea care în weekendul trecut, după o şedinţă extraordinară a Consiliului Local în care şi-a pierdut viceprimarul, şi-a strâns alaiul din primărie pentru a ieşi prin sat să împartă aproximativ două tone de peşte. Actele care pun mari semne de întrebare şi sub care se ascundea provenienţa mărfii sunt un amănunt care pe Dragnea îl lasă rece. La fel ca şi injuriile şi invectivele pe care le-a adus organelor de control ale statului român, Poliţia şi Inspecţia Sanitar Veterinară.

Buletinul de analize al peştelui de tip fitofag scos din te miri ce baltă din ţară şi adus spre consum, din poartă în poartă, sătenilor din comuna Butimanu în data de 22 martie a.c. în jurul orelor 9.00 de pedelistul Marin Dragnea, a fost emis în data de 13.03.2014  de doctorul Ilie Constantin Enoiu, director general al companiei SC Bactolact SRL din Bucureşti pe o probă de peşte trimis cu proces verbal de recoltare în data de 04.03.2014 de compania SC Marinarul Prodimpex SRL din Căldăruşani judeţul Ilfov, înfiinţată în 2010. Legea sanitar veterinară spune că cel care emite acest buletin ar trebui să fie laborator acreditat RENAR (Organismul Naţional de Acreditare). SC Bactolact SRL numără nouă asociaţi şi are ca domeniu principal de activitate conform codului CAEN Activităţile veterinare şi deţine, potrivit buletinului de analiză care însoţea transportul, o autorizaţie sanitar veterinară de funcţionare emisă de ANSVSA în data de 13.12.2010. Până la această oră DSVSA Bucureşti nu a răspuns solicitării noastre. Compania a înregistrat în anii 2011, respectiv 2012 o cifră de afaceri de aproximativ 460.000 euro cumulat.

În plus, aşa cum reiese şi din filmarea publicată de AncheteSpeciale dar şi din declaraţiile martorilor din sat, peştele fitofag la vrac era plin de mâl şi ţinut pe jos în condiţii greu de imaginat, iar maşina izotermă care transporta cele 890 kg de peşte trecut în actele care ridică mare semne de întrebare nu avea autorizaţie sanitar veterinară de funcţionare. Conform legilor sanitar veterinare în vigoare, autorizaţia sanitar veterinară a autoizotermei cu nr de înmatriculare B 06 AAV a fost emisă în anul 2012 neavând vizele anuale obligatorii pe anii 2013, respectiv 2014. Cu toate că expirase, autorizaţia era dată pe produse ambalate şi împachetate iar aerul frigorific al maşinii nu funcţiona. Reprezentanţii ANSVSA din teritoriu s-au văzut obligaţi să intervină şi să aplice legea sancţionându-l pe primar cu minimul de amendă prevăzut în lege, circa 750 lei.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

  1. stim,am fost de fata,nenorocitul asa a procedat ani la randu’ iar oamenii au crezut ca va fii mai bine.Asta e dovada traiului mizer pe care il ducem,profita de naivitatea noastra,ne ameninta si ne rade-n nas.Nici azi,cand a aparut articolul,dl.general nu se impaca cu ideea pierderii viceprimarului si incearca sa traga sforile,doar,doar sa iasa basma CURATA.BRAVO,SUNTETI SINGURII CARE A-TI AVUT CURAJUL SA SCRIETI ADEVARUL DESPRE CEL MAI CORUPT PRIMAR DIN JUDET(CRED CA NU EXAGEREZ CU NIMIC).Ceea ce faceti dv. face si dl.OLTEANU de ceva timp,dar din pacate toata lumea era de parte lui,dar nimeni nu-l ajuta de teama generalului .A incercat prin articolele din DAMB.NEWS(SINGURII CARE IL MAI SUSTIN) sa-l denigreze pe dl.OLTEANU,folosind apelative obisnuite vocabularului sarac pe care-l detine ,dar „PESCARUL” CARE L-A INSPAIMANTAT PE DRAGNEA NU S-A SFIIT SA-L INFRUNTE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.