-0 C
București
luni, februarie 6 2023
București 0.72°C
06 februarie 2023

Profesorul pedofil din Neamţ, suspectat de uciderea unui copil de 12 ani

- Advertisement -spot_img

Profesorul de canto din Piatra Neamț, Lucian George Darie, fost concurent la „Vocea României”, este suspectat de anchetatori că, în urmă cu zece ani a violat și ucis un băiat în vârstă de 12 ani în pădurea ilfoveană Ciolpani. Polițiștii au prelevat de la acesta probe de sânge care vor fi comparate cu probele ridicate de pe cadavrul băiatului pentru a stabili dacă ADN-ul profesorului nemțean se potrivește cu cel al ucigașului, rămas neidentificat încă din iulie 2004, când s-a produs oribila crimă.

Potrivit unor surse judiciare, imediat după reținerea profesorului Lucian George Darie de către procurorii DIICOT, acestuia i-au fost luate, în arest, probe de sânge. Ofițerii Direcției de Investigații Crimnale din cadrul Poliției Române vor astfel să stabilească astfel dacă nu cumva dascălul acuzat că a abuzat sexual mai multe fetițe cu vârste cuprinse între șase și zece ani se află și în spatele unui omor rămas cu autor necunoscut, încă de acum zece ani. În iulie 2004, la marginea pădurii Ciolpani a fost găsit trupul lui Ionuț Gabriel Dragomirescu, în vârstă de 12 ani, elev în clasa a IV-a la Școala Generală „Mihai Eminescu”, din sectorul 4 al Capitalei.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit atunci că băiatul, care provenea dintr-o famile săracă, fusese violat și sugrumat în altă parte, după care ucigașul îi arucase cadavrul la marginea pădurii. Profesorul de muzică a intrat în atenția judiciariștilor Poliției Române, după ce, marți, a fost ridicat de procurorii DIICOT sub acuzația că ar fi abuzat sexual mai multe minore cărora le preda canto la „Clubul Copiilor” din Piatra Neamț. Conform procurorilor DIICOT acesta le punea pe fetițe să se dezbrace, după care se masturba în fața lor, în timp ce le atingea trupurile. Mai mult, anchetatorii au stabilit că bărbatul a și filmat cu telefonul mobil mai multe scene de acest gen.

Un alt pedofil care a fost, la un moment dat, suspectat de violarea și uciderea copilului Ionuț Gabriel Dragomirescu a fost și afaceristul german Klaus Zander, arestat, în 2011, alături de mai mulți homosexuali, între care și omul de televiziune Doru Iuga. Aceștia au fost acuzați că au plătit mai mulți minori din centrele de plasament să întrețină relații sexuale cu ei, în cadrul unor orgii organizate la reședința germanului.

 

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.