-0 C
București
luni, februarie 6 2023
București 0.84°C
06 februarie 2023

Regele asfaltului Georgică Cornu a scăpat de închisoare

- Advertisement -spot_img

gerogica cornuOmul de afaceri Georgică Cornu a fost eliberat din arest, după ce Tribunalul Timiș a respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă. Cornu va fi cercetat în libertate sub control judiciar. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Aple Timișoara.

Omul de afaceri din Timişoara Georgică Cornu a fost reținut de procurorii DIICOT după ce a fost audiat aproximativ 12 ore. Cornu este suspectat într-un dosar de evaziune fiscală de 61 de milioane de lei. Pe parcursul întregii nopți, la sediul DIICOT Timișoara au fost audiate 13 persoane, în urma a 20 de percheziții efectuate joi de polițiști în județele Timiş, Mehedinţi şi Gorj.

Potrivit procurorilor DIICOT, Georgică Cornu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat. Alături de omul de afaceri timișorean a mai fost reţinut şi Mihai Zaharie pentru aceleaşi infracţiuni.

Potrivit procurorilor, un grup de persoane din Strehaia, județul Mehedinți, procurau facturi false pentru cumpărarea de materiale de construcții, contra unui comision. Facturile erau introduse în contabilitate, iar în acest fel firmele prejudiciau statul. Prejudiciul în acest caz este estimat la aproximativ 61 de milioane de lei care ar fi ajuns la omul de afaceri Georgică Cornu.

- Advertisement -spot_img
Noutati
Related news
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.